2. Novembra 2019.

“Imam snimke presretnutnih razgovora iz policijskih stanica”

Big Portal

Obraćajući se članovima grupe Pravda za Davida, Davor Dragičević je rekao da su razgovori policijskih službenika iz službenog vozila “dačia daster” presretnuti kao i iz policijskih stanica u Banjaluci Lauš i Centar.

– Dobio sam pouzdane informacije kada sam bio u Sarajevu – rekao je Dragičević.

Vozilo “dačia daster” spominjalo se više puta tokom proteklih godinu i po u medijima. Izvjesni “Boki” u komentarima na tekstovima tvrdio je kako “ima snimak na kojem se vidi kako tuku Davida, a potom ga uvlače u to vozilo”. Boki se oglasio još 26. novembra prošle godine te naveo kako će uskoro sve objaviti u javnosti.

– Gledao sam lično snimak sa banke gdje je snimljeno kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo “dačia daster” i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2.50 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova – stoji u prvom postu.

Dijelove snimaka objavio je Davor Dragičević u aprilu ove godine tvrdeći kako su oni dokaz da je David ubijen. Ovim je želio dokazati kako posjeduje sporne snimke za koje se tvrdilo da ih nema.

(Klix)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
trackback
4 godine prije

[…] post “Imam snimke presretnutnih razgovora iz policijskih stanica” appeared first on […]

trackback
4 godine prije

[…] post “Imam snimke presretnutnih razgovora iz policijskih stanica” appeared first on […]