25. Decembra 2021.

Imala je najbolje tijelo na planeti: I u šestoj deceniji ovaj supermodel izgleda besprijekorno

Big Portal

Njena zelene oči, prelepe crte lica i harizma uvele su je u svet modelinga 1986. kada je postala mis Danske. Kasnije se aktivno bavila manekenstvom i pripadala grupi čuvenih supermodela devedesetih.

Zapazili smo je u spotu Krisa Ajzaka gde se pojavila naga, a ausvojoj karijeri pojavila se na više od 600 naslovnica poznatih modnih časopisa poput Voga, Ela i Harpers Bazaara. Čuveni dizajner Versaće je za nju svojevremeno rekao da ima najbolje telo na planeti, a bila je zaštitno lice i nosilac kampanja Šanela, Versaćea, Lanvina, Prade, Valentina i radila je s najpoznatijim fotografima s kraja 20. veka.

https://www.instagram.com/p/CXznGVflEPu/?utm_source=ig_web_copy_link

Takođe, Helena je bila i anđeo modne kuće “Viktorija sikret”, bavila se dizajniranjem odeće, a bila je saosnivač magazina “Najlon”, koji je objavljivan od 1999. do 2017. godine.

https://www.instagram.com/p/CXp2iG8o-8a/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9fd0f076-d879-4831-a00f-ce3d0f5216a5

Top-formom i u 53. godini obara predrasude da je lepota žene ograničena godinama, a na pitanje da li ima neke posebne tajne u domenu lepote, zna da bude veoma tajanstvena. Ipak jednom prilikom za “Daily Mail” rekla da “voli da pliva, da joj je važno da primeni razne vrste vežbanja kao i da treniranje mora da bude povezano s prirodom”.

https://www.instagram.com/p/CW9Yx7FMT1V/?utm_source=ig_web_copy_link

Bila je u vezi s Majklom Hačensom pevačem benda Inekses, a iz veze s Normanom Ridusom ima sina Mingusa. Zabavljala se s Polom Benksom.

Danas živi u Njujorku, ima svoj stan u Kopenhagenu, a pažnju javnosti privlači i svojim atraktivnim slikama na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/CWT6BdWvL2k/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare