Imala je najbolje tijelo na planeti: I u šestoj deceniji ovaj supermodel izgleda besprijekorno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Imala je najbolje tijelo na planeti: I u šestoj deceniji ovaj supermodel izgleda besprijekorno

Čuvena manekenka Helena Kristensen rođena je 25. decembra 1968. godine…

Njena zelene oči, prelepe crte lica i harizma uvele su je u svet modelinga 1986. kada je postala mis Danske. Kasnije se aktivno bavila manekenstvom i pripadala grupi čuvenih supermodela devedesetih.

Zapazili smo je u spotu Krisa Ajzaka gde se pojavila naga, a ausvojoj karijeri pojavila se na više od 600 naslovnica poznatih modnih časopisa poput Voga, Ela i Harpers Bazaara. Čuveni dizajner Versaće je za nju svojevremeno rekao da ima najbolje telo na planeti, a bila je zaštitno lice i nosilac kampanja Šanela, Versaćea, Lanvina, Prade, Valentina i radila je s najpoznatijim fotografima s kraja 20. veka.

Takođe, Helena je bila i anđeo modne kuće “Viktorija sikret”, bavila se dizajniranjem odeće, a bila je saosnivač magazina “Najlon”, koji je objavljivan od 1999. do 2017. godine.

Top-formom i u 53. godini obara predrasude da je lepota žene ograničena godinama, a na pitanje da li ima neke posebne tajne u domenu lepote, zna da bude veoma tajanstvena. Ipak jednom prilikom za “Daily Mail” rekla da “voli da pliva, da joj je važno da primeni razne vrste vežbanja kao i da treniranje mora da bude povezano s prirodom”.

Bila je u vezi s Majklom Hačensom pevačem benda Inekses, a iz veze s Normanom Ridusom ima sina Mingusa. Zabavljala se s Polom Benksom.

Danas živi u Njujorku, ima svoj stan u Kopenhagenu, a pažnju javnosti privlači i svojim atraktivnim slikama na Instagramu.

Danas objavljeno

“KISS” rokeri pomiješali Austriju i Australiju

Vanja A

Šešir je idealan modni dodatak, ali i zaštita od sunca

Vanja A

10 impresivnih rimskih građevina u svijetu

Vanja A

Ostavite komentar