17. Marta 2019.

“Imaćemo najjači tim na Svjetskom, Đorđević se neće ni o koga ogrešiti”

Big Portal

Srbija će se na Svetskom prvenstvu u Kini takmičiti sa Italijom, Filipinima i Angolom, a Antoinć je ocenio da su naši košarkaši dobro prošli

“Jeste, imali smo sreće u žrebu, ali da biste došli do finala, morate da odigrate tri utakmice koji nisu najviši rang, ali od četvrtfinala nailazite na ekipe s najvišim rejtingom. Do medalje morate da pobedite dosta jakih reprezentacija”, rekao je Antonić za “MaxBetsport“.

Antonić veruej da će najbolji mogući sastav predstavljati “orlove” na Mundobasketu.

“Imamo osećaj da ćemo imati najjači tim, sa svim igračima koje budemo hteli. Ostaje onda da se dobro pripremimo, da odigramo osam-devet pripremnih utakmica, već su dogovoreni Italijani, Francuzi, Litvanci…”, dodao je Antonić.

Zbog problematičnog izgleda FIBA kvalifikacionih “prozora” dosta igrača koji su doprineli plasmanu Srbije na Mundobasket neće biti tu u Kini.

“Svako od njih je potpuno svestan u kojim trenucima je bio, koji je dao doprinus da bi i dalje bio tu. Sasvim sigurno se Saša ni o koga neće ogrešiti. Nema tu teške odluke. Svima je jasno kome šta pripada i kome je šta pripalo, a nije to zasluživao”, jasan je Antonić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare