Ima 70 pirsinga - polovinu na genitalijama, a jezik "pocijepao" da bi podsjećao na zmiju - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ima 70 pirsinga – polovinu na genitalijama, a jezik “pocijepao” da bi podsjećao na zmiju

Mikele Mankini (28), čovek koji na svom telu ima više od 70 pirsinga kaže da je zbog svog ekstremnog izgleda postao popularan na “OnlyFans” platformi.

Ovaj pirsing majstor izbušio je i istegao uši još kada je imao 15 godina, a ostatak tela je pokrio tetovažama tokom kasnih tinejdžerskih i ranih dvadesetih godina. Takođe, stavio je širok čep u usne i probušio čelo.

Mankini sada ima čak 41 pirsing na genitalijama – 19 silikonskih i 22 perle, kao i pirsinge na obrazu, bradavicama i nosu. Takođe, uradio je zahvat cepanja jezika kako bi podsećao na zmiju.

Italijan je rekao da je njegovo iskustvo sa modifikovanjem tela počelo dok je bio u vezi sa jednom devojkom.

Mankini je prvo studirao na univerzitetu za knjigovođu, ali je kasnije shvatio da ne želi da “umre u kancelariji”, već se odlučio za praktičniju karijeru.

“Nemam omiljeni pirsing jer volim sve što sam uradio na svom telu. Svaki od njih čini da se osećam prijatnije u svom telu i ima značenje”, rekao je Mankini i dodao da je najbolniji pirsing bio onaj koji je uradio na polnom organu.

“U početku je moja majka bila protiv toga što iz različitih razloga modifikujem telo, jer sam premlad i smatrala je da ću teško da nađem posao kada odrastem, ali na kraju me je ipak prihvatila, čak mi je i pomogla oko jednog pirsinga”, rekao je on.

Danas objavljeno

Dron s kobasicom spasio psa od nadolazeće plime

Vanja A

Besprijekoran stil princeze Diane

Vanja A

Nick Jonas i Priyanka Chopra dobili bebu uz pomoć surogat majke

Vanja A

Ostavite komentar