Ima 53, a vježba KAO ZVIJER - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ima 53, a vježba KAO ZVIJER

Možda Hale Beri ne gledamo više tako često na velikim i malim ekranima, ali zato ova glumica pravi haos na Instagramu.

Ona vježba kao zvijer i u tome neopisivo uživa, a ljubav prema treningu dijeli sa pratiocima, nerijetko im pokazujući različite vježbe, a dizajnirala je i svoju fitnes kolekciju.

Hale je pomenutu kolekciju najavila fotografijom u minijaturnom bijelom bodiju pokazavši svoje izvajano tijelo, a javnost je u jednom složna – izgleda bolje nego ikada prije, iako ima već 53 godine.

Na fotografiji je stavila akcenat na bujni dekolte, ali i izvajane ruke, te ubojite trbušnjake, a lajkova i komplimenata joj nije nedostajalo.

“Ti očigledno ne stariš”, “Moj telefon je izgorio kada sam vidio ovu fotku”, “Moja omiljena fotka”, smao su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

https://www.instagram.com/p/B6CNE6hj_rp/?utm_source=ig_embed

– Posljednje dvije godine dijelili ste sa mnom ovu ludu fitnes avanturu. Večno sam vam zahvalna i htjela sam da stvorim nešto posebno za proslavu dvije godine. Oduševljena sam što mogu da najavim svoju prvu kolekciju za fitnes – napisala je ona na Instagramu.

Hale posebno voli boks, a otkrila ga je pripremajući se za ulogu MMA borca u novom filmu “Bruised”, koji i režira.

Pored boksa, ona praktikuje i trčanje, kardio trening visokog inteziteta, trening snage i jogu, a navodno vježba i do četiri sata dnevno. Uz sve to, ova ljepotica ima i specifičan režim ishrane – praktikuje keto dijetu i metodu povremenog posta.

Danas objavljeno

Kelvin Klajn uživa sa dečkom – muzika, vino, salata

Zeljka

Da li su PAUCI dobri ili loši za kuću? Mogu da ukažu na OVAJ veliki PROBLEM u domu

Zeljka

Princeza Dajana je uvijek poručivala SPECIFIČNU KAFU: Kako je glasila porudžbina

Zeljka

Ostavite komentar