Ilon Mask - "Odličan gejmer, ali loš dečko" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ilon Mask – “Odličan gejmer, ali loš dečko”

Čini se da je nova pesma muzičarke Grajms, bivše devojke Ilona Maska, svojevrsna poruka milijarderu da ga je prebolela. “Player of Games” je naziv njene nove numere, a iako ne pominje Ilona po imenu, asocijacija je jasna.

“Zaljubljena sam u najvećeg igrača, ali on će uvek voleti igru, više nego što voli mene”, deo je nove pesme koja aludira na poznatu Maskovu ljubav prema video-igricama.

Njihova trogodišnja veza okončana je još u septembru, a Grajms u pesmi peva: “Otplovi, u hladno prostranstvo svemira. Čak te ljubav ne može zadržati na tvom mestu. Izgleda da je to poklon!”

Podsetimo, Ilon njihovo razdvajanje nije nazvao čistim raskidom – rekao je da su se “polu-razdvojili”. Oni su prisustvovali svečanosti Met Gala u septembru, ali ne zna se tačno da je to bilo pre ili posle raskida.

Čini se da su oboje posvećeni zajedničkom odgajanju njihovog jednogodišnjeg sina.

Elon ima podužu listu bivših: prva žena bila mu je spisateljica Žastin Vilson, a razveli su se 2008. godine. Dve godine kasnije Mask se venčao sa britanskom glumicom Talulom Rajli, ali taj brak je potrajao samo dve godine. 2013. godine njih dvoje su popravili odnos pa su se ponovno venčali. Uspeli su nekako da “izdrže” u braku do 2016. godine kada su konačno raskinuli odnos.

Ilon je ubrzo “privukao” bivšu suprugu Džonija Depa, Amber Herd (35). Nisu trajali ni godinu dana, ali bili su često viđeni u restoranima, a završavali su na naslovnicama novina i tabloida. Raskinuli su vezu, kako su tad rekli, zbog prepunih rasporeda, ali da su ostali u dobrim odnosima.

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar