22. Augusta 2022.

Ilon Mask ima tajni profil i ne sviđa mu se iskustvo: “Instagram je novi nivo zamke”

Big Portal

Tokom podkasta u kojem je osnivač Tesle govorio o vanzemaljcima, svom dogovoru o preuzimanju Tvitera i drugim stvarima otkrio je i da ima Instagram profil.

O čemu se radi? Naime, odlučio je da vidi kako bi izgledalo kada bi objavljivao sve selfije i želeo da privuče pažnju ostalih korisnika. Kako je razgovor krenuo o društvenim medijima i njihovom uticaju, Mask je rekao da ima tajni Instagram profil koji koristi za kliktanje na linkove i slično, ali je dodao da mu se na kraju nije svidelo iskustvo.

“Instagram je novi nivo ‘zamke za žeđ'”, kazao je Mask referirajući se na izraz u engleskom jeziku “thirst trap” koji podrazumeva objavljivanje koketnih fotografija i poruka na društvenim mrežama sa namerom da privuče pažnju ili seksualno zainteresuje ljude koji to vide.

“Zatekao sam sebe kako slikam puno selfija”, dodao je te kazao kako je upitao sebe zašto to radi.

“Zatim je bilo potrebno da dobijem više lajkova i slikam selfije”, rekao je Mask.

Kratak isečak iz podcasta pojavio se na Tviteru, a popratni tvit je tvrdio da Mask ima nula pratilaca na svom tajnom Instagram profilu. Milijarder je čak odgovorio na spomenuti tvit rekavši da ima 54 pratitelja.

Tokom podkasta, Mask je rekao da Tviter koristi samo za komunikaciju sa ljudima i da je lakše da ima samo jedan koncentrisani kanal komunikacije kako bi stvari bile produktivnije. Na Tviteru Mask ima preko 102 miliona korisnika koji ga prate.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare