Ilon Mask i Grajms mijenjaju ime bebe u skladu sa zakonom Kalifornije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ilon Mask i Grajms mijenjaju ime bebe u skladu sa zakonom Kalifornije

Stalno u žiži javnosti, Ilon Mask i njegova partnerka Grajms prihvatili su zakon Kalifornije i preimenovali novorođenog dečaka – iako su samo malo odstupili od dozvoljenog.

Maskovi su oduševljeni detetovim imenom, X Æ A-12, od kada je rođen 4. maja. Tek nakon nedavnog pojavljivanja Maska kao gosta kod Džoa Rogana, stavljena je tačka na sva nagađanja o opstanku tog imena i njegovom pravom značenju.

Međutim, ubrzo se pokazalo da će par biti primoran da promeni ime bebe u skladu sa zakonom Kalifornije.

“‘X Æ A-12’ će se od danas zvati … ‘X Æ A-Xii’.”

Očigledno, zakon Kalifornije zabranjuje indo-arapske brojeve u imenima, ali dozvoljava rimske brojeve, kao i sve odgovarajuće apostrofe i, u ovom slučaju, crtice.

Majka bebe objavila je suptilnu promenu imena u komentarima na Instagramu, odgovarajući korisniku koji je pitao: “Da li ste promenili ime bebe zbog kalifornijskih zakona? Koje je bebino novo ime?”

“X Æ A-Xii”, odgovorila je Grajms u nedelju, dodajući “Rimski brojevi. Izgleda bolje da budem iskrena”.

Fanovi su žmurili na domišljatost para kako bi zaobišli zakon. “Rimski brojevi … sjajno!” napisao jedan korisnik. “Skoro kao palindrom”, dodao je drugi.

“@Grajmsova devojko …. zašto ti se ovo sviđa”, zbunjen je obožavatelj. Grajms ili Kler Eliz Bušer ranije je objasnila značenje imena na Tviteru.

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar