Ilda Šaulić otkrila nepoznat detalj sa vjenčanja brata Mihajla - BIGportal.ba
Ex Yu

Ilda Šaulić otkrila nepoznat detalj sa vjenčanja brata Mihajla

Pevačica će uskoro proslaviti 44. rođendan

Ilda Šaulić otkrila je da s nestrpljenjem očekuje svoj rođendan, sumirala je utiske s venčanja svog brata, ali i priznala da je u mnogo čemu najviše osobina nasledila od majke:

– Od nas troje, fizički ja najviše ličim na mamu, ali i pored toga više sam osobina povukla na nju – kaže Ilda, i objašnjava koliko je i zašto ponosna na majku.

– Ponosna sam na majku. Ona je žena borac. Vodila je računa o nama troma, ali i o tatinoj karijeri i u šali smo znali da kažemo da je on bio njeno četvrto dete. Danas mi svi imamo svoje porodice i baze, a ona je ostala sama i mislim da je to za nju jako teško, ali ima nas, jaka je i svi se trudimo da sećanje na tatu ne jenjava.

Ilda se osvrnula i na vest da je smanjena kazna ubici njenog oca i naglasila da o toj situaciji više i ne razmišlja.

– Ta presuda je i pre tri i po godine bila sramna, takvi su njihovi zakoni i nama je tada bilo jasno šta se dogodilo. Za ovo što su umanjili tu kaznu, nemam prave reči. Shvatiš koliko je ljudski život devalviran, a za nas bi svaka kazna bila mala jer tatu ništa ne može da vrati. Pošto nemamo pravo na žalbu, iskreno o svemu tome više i ne razmišljam – miri se Ilda sa životnom situacijom koju, i da hoće, ne može da promeni.

– Život ide dalje, ne možemo ništa da promenimo i da vratimo, ništa ne može da umanji tu bol i taj gubitak. Hvala bogu, svi imamo svoje porodice, ostvareni smo, mnogo smo povezani i jedni druge uvek bodrimo, a dobro je što imamo razloge za slavlje – kaže Ilda.

– Na svadbi je bilo emotivno, ali i veselo. Važno nam je bilo da ne odemo u neku patetiku. Otac nam je najviše nedostajao i osetili smo njegovo odsustvo, kao i naši prijatelji, ali to nas nije odvelo u tugu. Sa divnom emocijom smo to proslavili. Mladenci su nas baš podigli, bili su na visini zadatka i veselili smo se do zore. Bilo je vreme da se Mihajlo oženi i da ima porodicu, a sada se radujemo još jednoj devojčici koja će doći u porodicu Šaulić -završila je Ilda razgovor.

Danas objavljeno

Tea Tairović ponovo privedena, ovog puta u Švedskoj

Vanja A

Godinama bježi od kamera: Kako danas izgleda bivši muž Sanje Marinković

Vanja A

Drama na koncertu Miroslava Ilića: Došlo do tuče u publici, mladić hospitalizovan

V.R.

Ostavite komentar