Ilda Šaulić dala prvi intervju poslije očeve smrti - BIGportal.ba
Ex Yu

Ilda Šaulić dala prvi intervju poslije očeve smrti

lda Šaulić dala je prvi intervju nakon smrti oca Šabana i to Vesni Dedić.  – To je bol za cijeli život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovjek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pjesme kroz koje će zauvijek živjeti. Iako…

lda Šaulić dala je prvi intervju nakon smrti oca Šabana i to Vesni Dedić. 

– To je bol za cijeli život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovjek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pjesme kroz koje će zauvijek živjeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gdje sam nalazila snagu – ispričala je Ilda u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Pjevačica se prisjetila i njihovog posljednjeg razgovora, koji se desio neposredno pred posljednji nastup Šabana Šaulića:

 Bila je to subota kada se spremao da krene u Njemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pjesmu. Inače nisam imala običaj da ga obavještavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželjela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: “Hajde upali kameru, nisam te dugo vidjela”. Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim – rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

– Još nisam slušala njegove pjesme, jer još ne mogu. Bože, plakala sam uz njegove pjesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju – rekla je Ilda.

Pogledajte više u videu:

Svet

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Glumci se opraštaju od Borisa Komnenića: “Nismo se ispričali, nismo popili sve”

V.R.

Ljubav Nikole i Bojane i dalje traje: Dobra komunikacija je ključ!

V.R.

Branka Katić: Ovo što mi se desilo je dokaz koliko je život divan

V.R.

Ostavite komentar