Ilda i Gordana Šaulić: Prvi osmijeh poslije dužeg vremena - BIGportal.ba
Ex Yu

Ilda i Gordana Šaulić: Prvi osmijeh poslije dužeg vremena

Ilda i Gordana Šaulić iza sebe su ostavile najtežu godinu u životu. Tragična smrt Šabana Šaulić u februaru 2019. godine čitavu porodicu zavila je u crno.

A nastaviti život posle njega bilo je izuzetno teško…

I dok je Ilda u društvu supruga Bojana i ćerke Eme na sve načine pokušavala da ne klone i uz ogromnu podršku publike vrati se na muzičku scenu, Gordana je utehu teško pronalazila.

Retkoj je izlazila iz kuće, a ćerke i sin su je posećivali u porodičnom domu. Od bola i šoka Goca nije mogla da spava, slabo je jela. Često je do kasno u noć razgovarala sa prijateljima i kumovima Zoricom Brunclik i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Iako su joj svi predlagali da na kratko otputuje van Beograda, ona je to odbijala u nadi da će se Šaban svakog časa pojaviti.

– Život ide, polako… Dan po dan. Kako mogu da budem kada posle 44 godine braka ostanete sami? Ne daj bože nikom da mu se ovo desi. Videću kako dalje – rekla je u septembru prošle godine Goca za “Scenu”.

Ali, kako život mora da ide dalje, hteli mi to ili ne, ćerka i supruga legende narodne muzike, polako se vraćaju malim stvarima i radostima koje navlače osmeh na lice.

– Gordana je, osim što je moj životni partner, uvek bila i neko čije je mišljenje izuzetno važno za moju karijeru. Uostalom, neke od velikih hitova koje sam otpevao ona je napisala. Ona je već decenijama i moj menadžer i neko kome najviše verujem u svim segmentima, i poslovno i privatno. Gordana drži tron kao jedina, a samim tim i najdraža i najznačajnija žena u mom životu. I tako je već više od četiri decenije – pričao je Šaban o svojoj Goci za “Glossy”.

Ali nakon novogodišnjih praznika, pevačica je ponovo spakovala kofere i u društvu svoje majke uputila se ponovo u SAD, ali ovog puta u Čikago.

https://www.instagram.com/p/B7UOVcsARvE/?utm_source=ig_web_copy_link

U želji da mami što pre vrati osmeh na lice, Ilda je smislila da njih dve zajedno uživaju u ovom lepom putovanju.

Lepo vreme ih je dočekalo u Čikagu, a da je uspela u svojoj nameri, pevačica je pokazala i na društvenim mrežama.

– Majka – kratko je napisala Ilda pored fotografije na kojoj nasmejana grli svoju najveću zaštitnicu i podršku u životu.

Fanovi su oduševljeno lajkovali i komentarisali fotografiju.

– Budite srećne, takve bi i on hteo da vas vidi – 
samo je jedan od komenatara koji je dirnuo mnoge.

Foto: Ata Images, instagram

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

“Želim da budem u kontaktu s Dušanom, ali ne dobijam odgovor nazad”

Vanja A

Tajna izgleda glumice Milice Milše

Vanja A

Bio je Anđeo na zemlji, krasio ga je božanski glas, a sada su isplivali nepoznati detalji iz njegovog života

Vanja A

Ostavite komentar