Ikea oživjela čuvene sobe iz Simpsonovih i Prijatelja - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ikea oživjela čuvene sobe iz Simpsonovih i Prijatelja

Neke sobe su nam postale toliko poznate da znamo svaki detalj u njima i doživljavamo ih kao svoju kuću – iako nikad nismo ušli u njih. Ikea je odlučila to da iskoristi u jednoj od najjačih kampanja godine. U sklopu projekta “Ikea Real Life” rekreirane su sobe iz kultnih TV…

Neke sobe su nam postale toliko poznate da znamo svaki detalj u njima i doživljavamo ih kao svoju kuću – iako nikad nismo ušli u njih. Ikea je odlučila to da iskoristi u jednoj od najjačih kampanja godine.

U sklopu projekta “Ikea Real Life” rekreirane su sobe iz kultnih TV serija, kakve su “Simpsonovi”, “Prijatelji” i “Stranger Things”.

– Ikein tim je mjesecima radio s kreativcima, prošli su kroz stotine elemenata kako bi pronašli komade koji će oživjeti ove legendarne sobe. To je bila sjajna saradnja koja je dovela do zadivljujućih rezultata. To je ono što Ikea zaista predstavlja: mjesto gdje svako može da oživi bilo koju ideju – istakao je Vinod Jayan, šef menadžmenta Ikee za Ujedinjene Arapske Emirate, Katar, Egipat i Oman.

Pa, čini se da su uradili stvarno dobar posao. Šta vi kažete?

Simpsonovi

Simpsonovi Foto: Promo

Prijatelji

Stranger Things

Danas objavljeno

Kako je spot od 10 sekundi, besplatan za gledanje, prodat za 6,6 miliona dolara?

Zeljka

Savjeti Sindi Kraford za održavanje ljepote

Zeljka

EU zakon od sada osigurava pravo na popravku električnih uređaja 10 godina od kupovine

Zeljka

Ostavite komentar