"Igrao sam za Junajted koji je izgubio 5:0 – događa se" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Igrao sam za Junajted koji je izgubio 5:0 – događa se”

Bivši fudbaler Mančester junajteda a sada trener Intera iz Majamija Fil Nevil rekao je da su kritike na društvenim mrežama izmakle kontroli.

Nevil je naglasio kako su kritike klupskih menadžera na društvenim mrežama izvan kontrole.

“Društveni mediji su apsolutna septička jama za ljude koji su najniži od najnižih,” kazao je Nevil osudivši žestoke napade na menadžera Junajteda Ole Gunara Solkjera i bivšeg menadžera Njukasla Stiva Brusa.

“Igrao sam za Junajted koji je izgubio 5:0”, rekao je Nevil za Miami Herald.

“Ove se stvari događaju u fudbalu. Mislim da je senzacionalizam izmakao kontroli.”

Menadžer Junajteda Solskjer suočio se s olujom kritika nakon što je njegova ekipa izgubila 0:5 od Liverpula u nedelju, ali je preživio pozive za smenom. Nevil se osvrnuo i na uvrede koje je trpeo Brus za kormilom “Svraka”.

“Slučaj Stiva Brusa je prevršio svaku meru, to je bio oblik maltretiranja, odvratnog ponašanja, neke od najodvratnijih stvari koje sam pročitao ili video u svom životu”, rekao je Nevil, menadžer američkog prvoligaša Inter Majamija.

Zanimljivo, Nevilov brat Geri, takodje bivši igrač Junajteda, a sada stručnjak za Skaj Sport, kritikovan je na društvenim mrežama jer nije zatražio Solšerov otkaz.

“Živimo u eri u kojoj se smatra sasvim normalnim tražiti da ljudi budu otpušteni, što smatram apsolutno neverovatnim. Da ste na bilo kom drugom radnom mestu ili ste ušli u trgovinu i rekli: ‘Želim da dobijete otkaz, ja želim da budeš smenjen’, mislim da bi te prijavili policiji”, rekao je Nevil.

Danas objavljeno

Troicki razočaran: U lošoj smo situaciji

V.R.

Dončiću nije vrijedio dabl-dabl sa 33p, Durentu malo i 39p

V.R.

PSŽ sprema osvetu Realu

V.R.

Ostavite komentar