Igraju "Squid Game" u stvarnom životu - s dvije bitne razlike - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Popularni jutjuber kreirao je verziju “Squid Game” serije u stvarnom životu.

U Netflixovoj popularnoj seriji “Squid Game”, ulozi su visoki. Ako pobedite, dobijate 45,6 milijardi korejskih vona (oko 39 miliona dolara). Ako izgubite – umrete. Jutjuber MrBeast je sada kreirao “Squid Game” u stvarnom životu, s tim što ulog nije život igrača.

Isto kao u originalnoj TV seriji, MrBeast-ova verzija uživo prikazuje 456 ljudi u numerisanim, zelenim trenerkama, koji se bore i takmiče kako bi osvojili gomilu novca. Pobednik osvaja 456.000 dolara.

To je dosta manje od onoga što je pobednik osvojio u seriji, ali ako je za utehu – ukoliko izgubiš, ne umireš. Umesto toga, ispod majice svakog igrača je pričvršćen mali uređaj koji “iskače”, pravi rupu na majici i izliva braonkastu tečnost.

Verzije “Squid Game” serije u stvarnom životu su ranije već kreirane, ali je malo verovatno da je neka od njih rekonstruisala igre u ovoj meri.

Nazvana “MrBeast Game”, verzija iz stvarnog života sadrži rekonstrukciju svakog pojedinačnog seta iz serije — i to na impresivan način. Set “crveno/zeleno svetlo” je oživljen, zajedno sa jezivom lutkom, a tu su i setovi za meč za potezanjem konopca, igra sa klikerima i stakleni most. Postoji čak i soba puna kreveta na sprat. Finalna igra je, međutim, drugačija.

Takođe, za razliku od originalne serije, oni koji budu eliminisani u kasnijim rundama dobijaju novac kao utešnu nagradu.

Zanimljivo je da verzija iz stvarnog života nema nijednu od dramatičnih priča ili mračnog nasilja, kakve smo videli u TV seriji. Ipak, MrBeast-ova verzija još uvek prikuplja preglede na YouTubeu.

Od kada je video stigao na YouTube 25. novembra, sakupio je preko 110 miliona pregleda.

Benchmark.

Danas objavljeno

HONOR MWC 2022 događaj zakazan za 28. februar, evo šta se sve očekuje

Vanja A

Apple studentu isplatio rekordnu nagradu za otkriveni propust

Vanja A

Face ID će se ubuduće lakše koristiti kada nosite masku

Vanja A

Ostavite komentar