Igra Tomb Raider besplatna na Steam-u - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Igra Tomb Raider besplatna na Steam-u

Kao odgovor na aktuelnu situaciju, i to što su građani širom svijeta u karantinu, Square Enix je igru Tomb Raider ponudio besplatno, ali samo na određeno vrijeme.

Milioni ljudi su u samoizolaciji, a kako bi sprečili širenje koronavirusa, pa je sve više kompanija koje nude sadržaje kojima bi mogli da ispune vreme. Među ponuđenim sadržajima se našla i igra Tomb Raider, a oni koji žele da je preuzmu mogu da postupe po složenim uputstvima na Square Enix stranici, ili da je jednostavno pronađu na Steam-u i dodaju je svom katalogu igara, što je daleko jednostavnije rešenje. Pored igre iz 2013. tu je i Temple of Osiris, a oni koji ih budu preuzeli moći će da ih zadrže i igraju i nakon isteka perioda za besplatno preuzimanje.

Tomb Raider verzija iz 2013. nije najnovija igra, budući da su se u prethodnih sedam godina pojavili i nastavci Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb, koji su takođe na popustu. Rok za preuzimanje igre ističe 23. marta, ali će popusti moći da se iskoriste i nakon toga.

Izvor: PC Gamer/PCPress

Danas objavljeno

Nova opcija na WA – sa Androida na iOS

Vanja A

Datum i vrijeme izlaska Samsung Galaxy S22 serije i dostupnost objavljeni na zvaničnom sajtu

Vanja A

NVIDIA tiho podigla cijene čitave porodice grafičkih kartica GeForce RTX 30 Founders Edition u Europi, povećanje do 6,4%

Vanja A

Ostavite komentar