PlayGameR Tehnologija

Igra Tomb Raider besplatna na Steam-u

Kao odgovor na aktuelnu situaciju, i to što su građani širom svijeta u karantinu, Square Enix je igru Tomb Raider ponudio besplatno, ali samo na određeno vrijeme.

Milioni ljudi su u samoizolaciji, a kako bi sprečili širenje koronavirusa, pa je sve više kompanija koje nude sadržaje kojima bi mogli da ispune vreme. Među ponuđenim sadržajima se našla i igra Tomb Raider, a oni koji žele da je preuzmu mogu da postupe po složenim uputstvima na Square Enix stranici, ili da je jednostavno pronađu na Steam-u i dodaju je svom katalogu igara, što je daleko jednostavnije rešenje. Pored igre iz 2013. tu je i Temple of Osiris, a oni koji ih budu preuzeli moći će da ih zadrže i igraju i nakon isteka perioda za besplatno preuzimanje.

Tomb Raider verzija iz 2013. nije najnovija igra, budući da su se u prethodnih sedam godina pojavili i nastavci Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb, koji su takođe na popustu. Rok za preuzimanje igre ističe 23. marta, ali će popusti moći da se iskoriste i nakon toga.

Izvor: PC Gamer/PCPress

Danas objavljeno

Facebook Quiet Mode omogućava korisnicima da stopiraju obavještenja

Z.K

Elektronske narukvice mogle bi da kontrolišu kretanje ljudi

Z.K

Da li znate šta vam pas kaže kada laje? Uskoro biste mogli potpuno da ga razumijete

Z.K

Ostavite komentar