Igra The Elder Scrolls Blades dostupna svima - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Igra The Elder Scrolls Blades dostupna svima

Prošlo je gotovo godinu dana od kako je Bethesda prvi put najavila The Elder Scrolls Blades, verziju popularne franšize namenjenu mobilnim telefonima. U martu je počeo rani pristup za igranje, baziran na pozivnicama, za one koji koriste Android i iOS. Sada je igra svima dostupna, mada je i dalje u fazi ranog pristupa.

Bethesda je prve uspehe na polju smartfona imala sa igrom Fallout Shelter, ali The Elder Scrolls Blades predstavlja ambiciozniji projekat koji na telefone donosi tamnice, kvestove i RPG iskustvo. Mikrotransakcije će takođe biti deo igre.

U The Elder Scrolls Blades naslovu, igrač preuzima ulogu šampiona koji obitava u razrušenom gradu. Tokom igranja će odrađivati veliki broj kvestova, posećivaće tamnice, skupljajući blago i resurse kako bi svoj grad vratio u prethodno stanje. Sa svakim nivoom, poeni se raspoređuju u zdravlje, magiju i staminu, a oprema i oružje se konstantno nadograđuju.

Tokom igre se otkrivaju kovčezi sa dragocenostima, a kao što je to slučaj sa svim free-to-play mobilnim igrama, postoje tajmeri koji onemogućavaju otvaranje kovčega istovremenu po njihovom pronalaženju. kako bis e ovo prevazišlo, koristi se premijum valuta u igri, odnosno mikrotransakcije.

Izvor: KitGuru

Danas objavljeno

Facebook ranjivost bi hakerima mogla omogućiti da prigrabe e-mail adrese korisnika

Vanja A

Cooler Master predstavlja novu liniju hlađenja – MasterLiquid Illusion

Vanja A

Divlji zapad postaje još suroviji sa ovim Red Dead Redemption 2 modom

Vanja A

Ostavite komentar