Igra PUBG: New State stiže 11. novembra na iOS i Android - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Igra PUBG: New State stiže 11. novembra na iOS i Android

PUBG: New State će biti dostupan u više od 200 zemalja i na 17 jezika.

Nova igra pod nazivom PUBG: New State biće dostupna korisnicima uređaja s iOS-om i Androidom od 11. novembra, potvrdio izdavač Krafton.

Radnja igre je smeštena u 2051. godinu i ponudiće futuristički pristup formuli PUBG-a fokusiranoj na multiplayer, ali sa novim mogućnostima poput modifikovanja oružja i dronovima.

Reč je o zaista važnom događaju za PUBG seriju, koja je popularizirala battle royale žanr nakon što se prvi put pojavila 2017. godine. Iako New State nije prva PUBG mobilna igra, ipak je prva koja je rezultat rada studija PUBG Studios. Razvoj prvog PUBG Mobilea je primarno radio kineski tehnološki gigant Tencent.

PUBG Studios naglašava da New State dolazi s jakim anti-cheat merama te da će kompanija aktivno pratiti zajednicu i rešavati probleme pre nego se prošire. PUBG igre su imale velike probleme s cheaterima u prošlosti, a jedna grupa koja pravi cheatove je navodno od njihove prodaje zaradila više od 70 miliona dolara. PUBG ipak nije jedina igra koja ima problem s cheaterima, jer su u takvoj situaciji i kompanije Activision i Valve.

Igra News State je fokusirana na multiplayer mečeve, a do 100 igrača može da bude na jednoj mapi. Pobedu odnosi poslednji preživeli igrač ili ekipa. Na početku će biti dostupne četiri mape uključujući Erangel, a PUBG Studios je obećao redovne nadogradnje.

Osim mobilne igre, Krafton planira na tržište da plasira još jednu igru za PC i konzole iz PUBG franšize. Postoje i planovi za novu horor igru smeštenu u PUBG univerzium tri veka u budućnosti, a ta igra stiže 2022. godine.

Danas objavljeno

Pojavile se slike Motorola Moto Edge X30 telefona, zvanični detalji o ekranu

Vanja A

Ovo su najpopularniji emodžiji 2021.

Vanja A

Microsoft Edge šalje čudne poruke kada pokušate da preuzmete Chrome

Vanja A

Ostavite komentar