Igor Kojić odveo sina Severine i Milana Popovića na svetu goru, oca niko nije obavijestio! - BIGportal.ba
Ex Yu

Igor Kojić odveo sina Severine i Milana Popovića na svetu goru, oca niko nije obavijestio!

Sin Milana Popovića i Severine Kojić otputovao je na Svetu Goru sa očuhom Igorom Kojićem i praznik je proveo u jednom od manastira

Sin Milana Popovića i Severine Kojić otputovao je na Svetu Goru sa očuhom Igorom Kojićem i praznik je proveo u jednom od manastira. Njegova majka nije bila prisutna jer je, podsećamo, ženama zabranjen boravak na Svetoj Gori. Ona je boravila u nekom od hotela u Solunu, koji je 250 kilometara od Svete Gore, odakle je i postavila fotografiju na svoj instagram profil.

Otac sedmogodišnjeg dečaka Milan Popović kaže da nije bio obavešten o tome da mu je sin na Svetoj Gori, te da je za to saznao onda kad su ga novinari pozvali.

– Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvek sam – rekao je Popović.
Podsećamo, Severinin i Milanov sin je trebalo da katolički Božić, koji je bio juče, provede kod majke, kao i doček Nove godine, a potom će drugi deo praznika biti kod oca. Ipak, on je praznik proveo bez oba roditelja, ali uz svog očuha Igora Kojića.

Takođe, prema svedočenju izvora upućenih u priču, Severina se uprkos dogovoru koji ima s Milanom na određene odluke suda – oglušila. Naime, ona je trebalo da mu da pasoš njihovog sina, kako je naložio sud, ali to još uvek nije učinila.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar