Igor Kojić odveo sina Severine i Milana Popovića na svetu goru, oca niko nije obavijestio! - BIGportal.ba
Ex Yu

Igor Kojić odveo sina Severine i Milana Popovića na svetu goru, oca niko nije obavijestio!

Sin Milana Popovića i Severine Kojić otputovao je na Svetu Goru sa očuhom Igorom Kojićem i praznik je proveo u jednom od manastira

Sin Milana Popovića i Severine Kojić otputovao je na Svetu Goru sa očuhom Igorom Kojićem i praznik je proveo u jednom od manastira. Njegova majka nije bila prisutna jer je, podsećamo, ženama zabranjen boravak na Svetoj Gori. Ona je boravila u nekom od hotela u Solunu, koji je 250 kilometara od Svete Gore, odakle je i postavila fotografiju na svoj instagram profil.

Otac sedmogodišnjeg dečaka Milan Popović kaže da nije bio obavešten o tome da mu je sin na Svetoj Gori, te da je za to saznao onda kad su ga novinari pozvali.

– Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvek sam – rekao je Popović.
Podsećamo, Severinin i Milanov sin je trebalo da katolički Božić, koji je bio juče, provede kod majke, kao i doček Nove godine, a potom će drugi deo praznika biti kod oca. Ipak, on je praznik proveo bez oba roditelja, ali uz svog očuha Igora Kojića.

Takođe, prema svedočenju izvora upućenih u priču, Severina se uprkos dogovoru koji ima s Milanom na određene odluke suda – oglušila. Naime, ona je trebalo da mu da pasoš njihovog sina, kako je naložio sud, ali to još uvek nije učinila.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Basista grupe “Let 3” napravio sapun za žene vulgarnog imena

Zeljka

Sloboda Mićalović, zvijezda serije “Tajna vinove loze” priznala kako se nosi sa pritiskom slave

Zeljka

Branko Đurić i Bred Pit u istom kadru: “Neki tip nam uletio”

Zeljka

Ostavite komentar