Iglsi nanijeli Pekersima prvi poraz - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Iglsi nanijeli Pekersima prvi poraz

Odlično odbranom i sjajnom igrom trčanjem Filadelfija Iglsi pobedili su Grin Bej Pekerse rezultatom 34:27 u četvrtom kolu NFL–a.

Džordan Hauard, pojačanje Iglsa iz redova Bersa, imao je jako dobro veče, imao je 87 jardi trčanjem i postigao dva tačdauna koja su pomogla Filadelfiji da upiše drugu pobedu.

Jako dobar je bio i kvoterbek Karson Venc, koji je bacio 3 tačdauna i 160 jardi, dok se mora istaći i sjajna igra odbrane Filadelfija Iglsa.

Sjajna igra ovog dela ekipe najviše je do izražaja došla u samom finišu meča, kada su Pekersi imali prvi pokušaj za gol na 10 jardi od end zone, i Iglsi su uspeli četiri puta da ih zaustave, intersepšnom u poslednjem pokušaju i tako krunisali pobedom sjajan nastup u Viskonsinu.

Sirevima nije pomogla ni fantastična partija Erona Rodžersa, koji je bacio 422 jarda, a Devante Adams je uhvatio 180 dok su trčanjem osvojili 21 jard preko Erona Džonsa i čak 46 preko kvoterbeka Erona Rodžersa.

Doduše, valja spomenuti i da se raning bek Džamal Vilijams povredio u prvoj četvrtini i bio onemogućen da ekipi pomogne na ovom susretu. Defanzivac Filadelfije Avonte Medoks zaradio je ozbiljan udarac od svog saigrača u samom finišu utakmice.

Ostao je nepomično da leži na travi i lekari su mu ukazivali pomoć više od deset minuta. Lekari kažu da Medoks može da pomera ruke i noge, a saigrači kažu da je bio dobro još na nosilima.

Ovo je bio prvi poraz Grin Bej Pekersa u sezoni posle tri vezane pobede, dok su Filadelfija Iglsi na skoru od dve pobede i dva poraza.

Danas objavljeno

Dominantni Jokić se igrao, Pokuševski se nameće, Oklahoma razbijena, Kris Pol srušio Lejkerse

Zeljka

Jokićev strašan pâs – iznenadio trojicu čuvara i saigrača

Zeljka

Interov i Junajtedov promašaj se vraća u Englesku?

Zeljka

Ostavite komentar