Igi Pop objasnio zašto više neće skakati u publiku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Igi Pop objasnio zašto više neće skakati u publiku

​Igi Pop je rekao da više nikada neće skakati u publiku zbog toga što je sada “previše klimav”. Roker je u intevjuu za NME naveo da je praksa (skakanje u publiku), koju je popularizovao kao mladi pank roker, više nije održiva, budući da je on 75-godišnji muškarac.

Govoreći o svirci u londonskom Cristal Palace Parku nazvanom “Dog Day Afternoon” sljedećeg ljeta, Igi Pop je potvrdio da neće skakati sa bine.

“Neću ponovo skakati u publiku, uglavnom sam uspio da preživim i sada sam previše klimav za to”, rekao je roker, prenosi Telegraf.

Tokom intervjua, Igi Pop je odao počast Tejloru Hokinsu hvaleći “nevjerovatan stil” i “boju” koje je pokojni bubnjar Foo Fightersa unio u njegov predstojeći album “Every Loser”.

Iggy Pop all but rips the roof off the Royal Albert Hall - review

“Veoma sam srećan što imam tu boju u zapisu. Bio sam zaista tužan i šokiran kada sam čuo za njega. Slučajno sam poznavao taj hotel u kojem je bio. Ostao sam u tom gradu. Cijela stvar je bila nešto drugo. Imao je divnu karijeru radeći ono što je želio, i po svemu sudeći, dobar život”, rekao je Igi Pop za Tejlora Hokinsa.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Pike prošetao ulicom s novom djevojkom

Vanja A

Ovo je poljubac o kom svi bruje: Glavni akteri Džil Bajden i muž Kamale Haris

Vanja A

Madonna odgovorila kritičarima svog izgleda

Vanja A

Ostavite komentar