Iduće sedmice na redu naselja Ada i Česma - BIGportal.ba
Banja Luka

Iduće sedmice na redu naselja Ada i Česma

Pod sloganom „Čisto lice grada“, velika akcija čišćenja i uređenja grada nastavlja se naredne sedmice u naseljima Ada i Česma, poručili su iz Gradske uprave.

U sklopu te akcije nadležne službe će na području ovih mjesnih zajednica sprovoditi različite aktivnosti poput pranja saobraćajnica i javnih površina, sanacije oštećenja na saobraćajnicama, iscrtavanju horizontalne saobraćajne signalizacije, sanacije komunalne opreme, popravke javne rasvjete, uređenja zelenih površina i sl.

– Uz različite aktivnosti na uređenju komunalne opreme i javnih površina, stanovnici ovog najvećeg naselja imaće priliku da odlože krupni otpad u postavljene kontejnere na određenim lokacijama –rekli su u Gradu.

Naveli su da će kontejneri za odlaganje kabastog otpada biti postavljeni na posebnim lokacijama od 23. do 29. maja i to u: Ulici Zdravka Dejanovića u blizini broja 62, kod stadiona u Česmi, Ulici Nedeljka i Boška Babića blizu trafo stanice, Ulici Petra Velikog kod automatske praonice, Ulici Ada kod broja 9 te Ulici palih boraca preko puta broja 52

Podsjećaju da je pod sloganom „Čisto lice grada“, velika akcija uređenja i čišćenja grada počela je 14. marta i do sada su aktivnosti završene u više banjalučkih naselja.

– U proteklom periodu uređeni su Centar, Obilićevo, Borik, Lazarevo, Nova varoš, Rosulje, Kočićev vijenac, Lauš, Bulevar, Pobrđe, a u narednim nedjeljama nastavlja se uređenje prigradskih naselja našeg grada- zaključili su iz Gradske uprave.

Danas objavljeno

Sljedeće sedmice akcija čišćenja u šest naselja: Košenje, uređenje stajališta, popravka rasvjete

M.

Centar Banjaluke zatvoren od ponedjeljka: Počinje asfaltriranje glavne ulice

M.

U ponedjeljak i utorak zaprašivanje komaraca na području Banjaluke

M.

Ostavite komentar