"Idemo na pobjedu protiv Srbije" - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

“Idemo na pobjedu protiv Srbije”

Reprezentativac Švajcarske, Đibril Sou, oglasio se za domaće medije povodom duela sa selekcijom Srbije.

Uporedio je Sou predstojeći duel sa onim iz Rusije, kada su Švajcarci slavili.

“Mnogo stvari se promenilo u odnosu na Rusiju pre četiri godine. Ovo su neki novi timovi sa mnogo novih igrača tako da ne verujem da će biti onako emotivno kao na prošlom meču. Srbija zaista ima dobru ofanzivnu liniju. Za oba tima je ovo veoma bitna utakmica. Mi nećemo kalkulisati već ćemo ići na pobedu,” kaže Đibril, pa dodaje:

“Srbija je i u Rusiji takođe imala dobar tim. Ima i sada dobre igrače, pogotovo u ofanzivnoj liniji. Igraćete na pobedu jer vam samo to odgovara. Mi moramo biti aktivni, ali i da ostanemo hladnokrvni. Ne smemo baš da rizikujemo sve, jer znamo da će Srbija da napadne sa punom ofanzivnom silom.”

Akcenat je stavio na Granita Džaku.

“Možda to vama medijima deluje sada kao nešto novo. Ali on je zapravo jako fin i miran momak, i uvek se tako ponaša u reprezentaciji. Veoma je hladnokrvan i razmišlja samo o fudbalu.”

Sou je dobro upućen u Kostićeve i Jovićeve kvalitete, s obzirom na to da su zajedno igrali u Frankfurtu.

“Naravno, znam Filipa Kostića. Igrali smo zajedno tri godine u Ajntrahtu. Juče smo se sreli i drugarski ispričali. Nismo se dotakli utakmice, pričali smo o stvarima u Frankfurtu. Poznajem i Luku Jovića jer smo takođe bili zajedno u Frankfurtu. Znam dobro njihove kvalitete i rekao sam i saigračima moramo biti aktivni, agresivni i koncentrisani jer su u pitanju sjajni fudbaleri.”

“Znam koliko kvaliteta ima Jović i znam da mu je mesto na terenu, ali isto tako znam da Srbija ima mnogo dobrih napadača. Ne mogu svi da igraju… Moraćemo da vodimo računa o svima

Danas objavljeno

Da li Obradović žali za NBA ligom?

Vanja A

Ministarka čestitala Lebronu i naljutila De Koloa

Vanja A

Basino osvojila zlato u superveleslalomu

Vanja A

Ostavite komentar