11. Januara 2021.

Idealni ljubimci za svaki horoskopski znak

Big Portal

Ako smatrate da bi vam to moglo pomoći, proučite svoj horoskopski znak i saznajte kakav vam ljubimac odgovara.

OVAN
Idealan ljubimac: energičan.
S obzirom da su oni uvek puni energije, treba im ljubimac koji će pratiti njihov tempo. Recimo, neki energični srednje veliki pas, poput Džek rasel terijera, bio bi idealan za njih.

BIK
Idealan ljubimac: neko verno biće.
S obzirom na to da su bikovi poznati kao zavisni i tvrdoglavi, za njih bi idealan pas bio zlatni retriver ili labrador, a ako bi se odlučili na mačku, prava bi bila škotska fold mačka. Ona je veoma usmerena na vlasnika.

BLIZANCI
Idealan ljubimac: nešto inteligentno
Papagaj je u tom smislu najbolji. Ako bi se odlučili za mačke, onda je sijamska idealna. U oba slučaja reč je o izuzetno pametnim životinjama, što je Blizancima jako važno.

Foto: Profimedia

RAK
Idealan ljubimac: neki slatki mali
Osećajni su i vole se brinuti za druge, pa bi ih zato mogli oduševiti ljubimci poput hrčaka i zamoraca.

LAV
Idealan ljubimac: zabavni tip
Za njih su, s obzirom na karakter, idealne mačke. Po mogućnosti dugodlake, velike mačke, koje privlače pažnju. Bitno mu je da je ljubimac zabavan, pa ako ne odabere mačku, neki srednje veliki pas biće mu veoma zabavan. Recimo, koker-španijel.

DEVICA
Idealan ljubimac: nešto što ne stvara nered
Poznato je da su Device totalni čistunci, pa su im najbolji ljubimci psi koji se ne linjaju ili nešto što zahteva još manje brige, poput ribica. Društvo je tu, ne treba čistiti previše, idealno.

VAGA
Idealan ljubimac: lep i mazan
S obzirom na to da su Vage poznate kao estete, jasno je da im je bitno da ljubimac bude lep. Naravno, bitna im je i urednost, pa je za njih idealna persijska mačka. S njom mogu da se maze, pa je i to dobro. Ako ne mačka, onda im odgovara zec.

ŠKORPIJA
Idealan ljubimac: nešto dramatično
Znamo kakve su Škorpije, kraljevi drame, pa bi njima mogli da odgovaraju reptili. Ako je odabir tradicionalniji, onda u obzir dolaze veliki, po nečemu posebni psi ili mačke jednakih kvaliteta. Samo da je raskošno, veliko, da privlači pažnju.

STRELAC
Idealan ljubimac: nešto što ne traži puno brige
S obzirom na to da su slobodnog duha i da im se zna dogoditi da u jednom dahu odluče da krenu na put, treba im nešto što će preživeti bez njihovog prisustva. Recimo, kornjače ili ribice.

JARAC
Idealan ljubimac: nezavisan
Pošto su na glasu kao nezavisni tipovi, treba im takav ljubimac. Samo je jedna takva – mačka.

VODOLIJA
Idealan ljubimac: neobičan
Vodolije su pomalo ekscentrični, pa im se sviđaju reptili i egzotični papagaji.

RIBE
Idealan ljubimac: onaj koji će preživeti
Bije ih glas da su ponekad zaboravni, pa je najbolje da nabave ljubimca koji može normalno živeti bez svakodnevne brige. Recimo, ribe.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare