Idealna za romantičarke: Kejti Holms obukla garderobu koja kao da je šivena samo za nju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Idealna za romantičarke: Kejti Holms obukla garderobu koja kao da je šivena samo za nju

Kejti Holms posetila je parisku nedelju mode. Zvezda je najpre viđena u prvom redu na reviji modne kuće “Chloe”, gde su joj se pridružili i drugi VIP-ovci poput Lusi Bojnton, Eli Gulding, Kejt Bosvort i drugi.

Tom prilikom, Holmsova je izabrala kreaciju francuskog brenda obukavši jednu od prerijskih haljina, iako se potrudila da stavi lični pečat na klasični boho komad. Na kraju krajeva, takav i jeste njen imidž.

Holmsova prerijska haljina sa cvetnim printom i puf rukavima – predstavljaju zaokret naglasivši njenu laganu, lepršavu siluetu. Na dekolteu ispod je slojeviti kamil, koji dodatno privlači pažnju. Glumica je na svoju mekanu, ženstvenu haljinu dodala jedinstveni obruč: uparila je sa nezgrapnim parom smeđih čizama sa četvrtastim ivicama. Ovo je znatno ublažilo njen izgled i učinilo ga manje blistavim, modernijim i hladnijim – nešto što uvek uspeva da uradi sa svojom garderobom.

Potom je sve upotpunila smeđom kožnom torbom i mnoštvom blistavog nakita, uključujući kristalnu ogrlicu od kvarca koja je bila u tonu.

Ovaj romantični izgled mogao bi da bude idealna isnpiracija sa predstojeće prolećne dane.Embed from Getty Images

Danas objavljeno

Kortni Kardasijan u vezi je s bubnjarom slavnog benda

D

Nicholas Cage u novom Netflixovom dokumentarcu vodi nas kroz historiju psovki

D

Larry King – Medijski mag sa više od 50 000 intervjua!

D

Ostavite komentar