Idealan broj seksualnih partnera: Iznenadiće vas rezultati istraživanja - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Idealan broj seksualnih partnera: Iznenadiće vas rezultati istraživanja

Nova anketa otkrila je idealan broj seksualnih partnera koji bi osoba trebalo da ima, bar prema mišljenju ispitanih 1000 žena i isto toliko muškaraca.

Istraživanje koje je sproveo britanski sajt za upoznavanje IllicitEncounters.com uključivalo je 1000 muškaraca i 1000 žena, a ispostavilo se da 52 posto ispitanih smatra da bi taj broj trebalo da bude 13.

Prema podacima, neke može da odbije činjenica da je druga polovina imala više od 18 seksualnih partnera, s čime se slaže 73% ispitanika. Čini se da neki to vide kao znak da bi neko mogao da bude neveran, što ne mora da bude povezano.

Podaci su takođe pokazali da 67% žena laže o broju svojih seksualnih partnera, u odnosu na samo 13% muškaraca. To bi moglo da bude zato što su žene opreznije u deljenju svojih intimnih poduhvata kako bi delovalo da su konzervativnije prema suprotnom polu, prenosi Daily Star.

Čak 77% muškaraca reklo je da bi spavalo sa nekim na prvom sastanku ako postoji hemija, u poređenju sa samo 39% žena.

Većina ne želi da zna seksualnu istoriju svog partnera

Zanimljivo je da više muškaraca (59%) nego žena (46%) smatra kako veliki broj seksualnih partnera čini nekoga manje poželjnim, što sugeriše da i dalje postoji socijalna stigma u pogledu percepcije promiskuiteta među polovima.

Prema tom istraživanju, samo 31% muškaraca i žena želi da zna seksualnu istoriju svog partnera, što ukazuje na to da ljudi radije ne bi hteli da moraju da se nose sa svojim osećanjima u vezi sa tim pitanjem, posebno ako im se odgovor ne sviđa.

Stručnjak za seks Džesika Leoni kaže kako veliki broj seksualnih partnera mnoge odbija jer niko ne želi da bude samo još jedan odnosno jedna u nizu. “Isto tako, ne želite da izlazite sa nekim ko jedva ima iskustva…”

“13 partnera je idealan broj i garantuje da ćete završiti u krevetu sa nekim iskusnim, avanturističkim i otvorenim.”

Izvor: B92

Danas objavljeno

Istraživači rešili zagonetku o biskupovoj mumiji sahranjenoj sa fetusom, rezultati su očaravajući!

Vanja A

Pravi CAT WALK: Ova maca bi mogla da drži časove modelinga

Vanja A

Dogodilo se na današnji datum, 21. april

Vanja A

Ostavite komentar