Iako živi u sjenci brata Novaka, Marko Đoković pravi je zavodnik - BIGportal.ba
Ex Yu

Iako živi u sjenci brata Novaka, Marko Đoković pravi je zavodnik

Marko Đoković, srednji brat najboljeg tenisera svijeta Novaka, živi već godinama u Španiji u Marbelji gdje ima svoju akademiju.

Ne voli da privlači pažnju i da priča mnogo za medije. Marko jer kao i Novak rano počeo da trenira tenis.Godinama je u Marbelji, gdje radi sa Pepeom Imazom u teniskoj akademiji “Puente Romano Beach Resort”, srednji sin Dijane i Srđana Đokovića proveo je pola svog života (ove godine će imati 30 godina) putujući svijetom s reketom.

– Kada sam imao 14 godina, otac mi je ponudio mogućnost da biram između studija ili se posvetim igranju tenisa. Odabrao sam drugu opciju i otišao u Valensiju na akademiju, a zatim sam se vratio u Srbiju na nekoliko mjeseci da bi se, ubrzo nakon toga, nastanio u Njemačkoj, kazao je Marko.

Napuštanje porodične kuće u tako ranom dobu za njega je u početku bilo teško iskustvo, ali i veoma obogaćujuće koje ga je dosta očvrsnulo.

– Zbog samoće sam sazrio mnogo brže od ostalih dječaka mojih godina . Posvetiti se tenisu, kao i svakom sportu, uključuje mnogo odricanja. Mnogo stvari morate ostaviti na putu da biste se usredsredili na ono što se dešava na terenu.

– Oni koji mogu da treniraju u svojim mjestima porekla imaju veliku sreću, ostali, poput mene su primorani da vrlo brzo napuste porodicu i prijatelje kako bi proveli život putujući sami s jednog mjesta na drugo na planeti. To je, bez sumnje, negativna strana. Ali, s druge strane, vi upoznajete mnoga mjesta i mnogo divnih ljudi – kaže Marko.

Iako zbog svog svjetski poplarnog brata nikada nije dolazio do prevelike pažnje javnosti i medija, Marka su zapazile brojne žene širom svijeta, i to zbog njegovog izgleda.

Markantan je i pravi zavodnik, a u Srbiji se mnogo pisalo o vezi sa Draganom Mićalović, sestrom poznate glumice Slobode. No, od toga odnosa odavno nema ništa. Markovo srce ukrala je brazilska dizajnerka Leti Tessari i već nekoliko godina uživaju u ljubavi.

Azra.

Danas objavljeno

Halid Bešlić otkrio kako je za dlaku izbjegao smrt: “Stavili su me u vještačku komu”

Zeljka

Potresna ispovijest pjevača Nemanje Nikolića koji je doživio infarkt

Zeljka

Aco Pejović SMRŠAO 15 kilograma: Pjevač izgleda bolje neko ikad

Zeljka

Ostavite komentar