8. Februara 2022.

Iako se čini da živi luksuzno i lagodno, život Ronaldovu majku nije uvijek mazio

Big Portal

Svjetska javnost poželi zaviriti u privatni život fudbalera i njegove porodice, pa redovno prate šta radi i kako živi majka Cristiana Ronalda.

https://www.instagram.com/p/CYGrQ_XqKFT/

Do njenog pojavljivanja na Instagramu, viđali smo je samo na svečanim ceremonijama na kojima je njen sin dobijao razne nagrade ili u finalima nekih velikih takmičenja, kako nakon meča slavi s Ronaldom.

O Dolores je poznata činjenica da je tokom 2007. godine dobila bitku s rakom dojke nakon čega je Ronaldo donirao bolnici u kojoj se liječila 100.000 eura kao zahvalnicu. Nžalost, 2019. godine Dolores se ponovo borila s karcionomom što je i sama priznala. Tada je operisana u Madridu, a nakon toga je išla na zračenja i borila se za život, u čemu je i uspjela.

Još jedan pokazatelj da je život nije mazio, jeste i moždani udar koji je doživjela 2020. godine.

Malo je informacija koje su poznate o Ronaldovoj majci, a jedna od njih je da je onaželjela abortirati Ronalda dok je bila trudna.

– On je dijete koje sam željela abortirati. Bog nije želio da se to dogodi i blagoslovljena sam jer me Bog nije kaznio, kazala je ona u dokumentarcu o Ronaldu.

Osim Ronalda, Dolorse ima Elmu i Lilannu, te sina Hugu. Odgajala ih je u jednoj sobi, a otac im je preminuo u 53. godini života od posljedica bolesti jetre.

Dolores danas ima vrlo blizak odnos s Ronaldom i Georginom, te se čini kako je Cristiano dijete s kojim provodi najviše vremena. Također, često se fotografiše s unučićima koje ima s Ronaldove strane. Iako se nerijetko piše o tome da ne podržava Ronaldovu izabranicu Georginu, često nas Dolores razuvjeri tako što pokaže koliko vremena provodi s njom i dječicom.

https://www.instagram.com/p/CX6RX2oKVaT/

Osim što se često bavi čuvanjem unučića, Ronaldova majka ima i restoran u Brazilu koji se zove “Casa Aveiro”. Na zidu restorana se nalazi fotografija cijele porodice. Inače, ona je ovaj biznis pokrenula prije dvije godine.

https://www.instagram.com/p/CXOpDm8Kg06/?utm_source=ig_web_copy_link

Dolores se nikada nije udala nakon smrti supruga, ali je u vezi sa Joseom Andradeom, s kojim redovno objavljuje i fotografije. Zajedno putuju, te prate Ronalda i njegove utakmice.

Čini se da Ronalndo i Jose imaju dobar odnos, ako je suditi prema fotografijama koje Jose redovno objavljuje s fudbalerom i njegovom dječicom.

https://www.instagram.com/p/CZl8sc-L-ud/?utm_source=ig_web_copy_link

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare