Iako boluje od teške bolesti, glumica otplesala posljednji ples i oduševila publiku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Iako boluje od teške bolesti, glumica otplesala posljednji ples i oduševila publiku

Selma Blair morala se odreći glumačke karijere zbog dijagnoze multiple skleroze s kojom se bori od 2018. No, to je nije moglo spriječiti da se okuša na plesnoj podiju u američkoj verziji Plesa sa zvijezdama. Nastupala je s profesionalnim plesačem Sashom Farberom i pokazala zavidnu fizičku snagu unatoč bolesti.

Ipak, morala je napustiti show prije kraja jer su joj liječnici rekli da se mora odmoriti.

-Znate da sam bila pod nadzorom i da sam u kontaktu sa svojim liječnicima kroz cijeli ovaj proces. Išla sam na magnetsku rezonancu i rezultati su pokazali da ne mogu. Ne mogu nastaviti s takmičenjem. Gurala sam koliko sam mogla, rekla je Selma.

No odlučila se vratiti u finale te je sa svojim plesnim partnerom bosa otplesala zadnji ples na pjesmu “No Air” Jordin Sparks. Za finale je Selma nosila asimetričnu plavu haljinu sa šljokicama te publiku i žiri ponovno ostavila bez daha.

-Selma pleše s toliko gracioznosti i elegancije. Ne sumnjam da bi sudjelovala u finalu da joj je zdravlje dopuštalo, komentirali su ljudi na Twitteru. Njezin nastup mnogi su proglasili najupečatljivijim trenutkom finala, a Udruženje za multiplu sklerozu Amerike na Twitteru je podijelila poruku podrške za Selmu.

https://www.instagram.com/reel/ClRbYGpOsWy/?utm_source=ig_web_copy_link

-Selma je bila velika inspiracija u ovoj sezoni showa dok je izvodila odlične plesne pokrete unatoč borbi s multiplom sklerozom. Selma je također nominirana za najbolju takmičarku nekog takmičenja po izboru Peoplea za 2022., a mi joj želimo sve najbolje na njenom budućem putu!, napisali su.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Danas objavljeno

Pedro Paskal zaboravio da je dobio ulogu u najpopularnijoj seriji na svijetu

Vanja A

Šta je na „tajnom“ snimku Žanel Mone i Edvarda Nortona iz jednog paba u Beogradu

Vanja A

Xueli Abbing: Napuštena albino beba koja je postala model Voguea

Vanja A

Ostavite komentar