23. Decembra 2022.

I to se dešava, Kristijanu Bejlu “ukrali ulogu”: “Možda sam prestar”

Big Portal

Sada je Bejl rekao kako ga je oduvek fascinirao Šon Rajder, pevač grupe Happy Mondays.

“Uvek mi je bio interesantna pojava. Odrastao sam slušajući Happy Mondays tako da bi bilo zabavno glumiti ga”, izjavio je Bejl u interrvjuu za nme.com.

Na njegovu žalost, već je objavljeno kako će se snimati biografski film o Šonu Rajderu, režiraće ga Mat Greinhal, a pevača grupe Happy Mondays glumiće – Džek Okonel. Film će se zasnivati na Rajderovoj autobiografiji iz 2011. godine nazvanoj “Twisting My Melon”. U ovom trenutku je nepoznato kada će se film pojaviti u bioskopima ali je poznato da će Džejms Nelson -Džojs glumiti Beza, drugog člana grupe Happy Mondays.

Kada je novinar rekao Bejlu da je već najavljeno snimanje filma o Rajderu, glumac je zaključio da je, dakle, već izgubio tu ulogu.

“Ako snimaju film o periodu u kojem je Rajder bio na vrhuncu onda sam verovatno prestar da bih dobio tu ulogu”, rekao je Bejl.

Kristijan Bejl trenutno promoviše svoj novi film “The Pale Blue Eye”, prvi u njegovoj karijeri koji je sniman za Netflix. On glumi detektiva koji je angažovan kako bi istražio ubistvo vojnika na američkoj vojnoj akademiji. Toekom istrage upoznaje kadeta s kojim će raditi na razotkrivanju celog slučaja. Njega glumi Hari Meling, a on je fikcionalizovana verzija slavnog pisca Edgara Alana Poa.

“To je priča o Pou u kojoj detektiv Augustus Landor, koga glumim, utiče na Poa koji kasnije postaje kum detektivskih priča ali postaje i alkoholičar”, objasnio je Bejl.

“The Pale Blue Eye”” počinje da se prikazuje na Netflixu 6. januara sledeće godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare