I surogat bebe na popustu na „crni petak“ - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

I surogat bebe na popustu na „crni petak“

Ukrajinska bolnica BioTexCom koja se predstavlja kao “centar za ljudsku reprodukciju” ponudila je popust od 3% na pakete za surogatstvo u razdoblju od 15. do 26. novembra, što je poznato kako popusti povodom “crnog petka” i što i piše na njihovom sajtu.

Kako ističu na svojoj veb stranici korisnici usluga klinike koji “požure” moći će za 1.947 evra da dobiju  Vip paket ili standardne pakete za 1.497 ili 1.197 evra, piše portal bitno.net.

 

Kompanija uverava svoje klijente da, prema ukrajinskim zakonima, „surogat majka ne može da ima nikakva prava na dete“ i da će u krštenici, kao roditelji, biti navedeni samo „otac i majka“ koji plaćaju uslugu, pod uslovom da je jedno od njih doniralo spermu ili jajnu ćeliju.

Ukrajinska klinika se veoma potrudila da na svom sajtu predstavi svoje usluge i sve to je prevedeno na 15 jezika, uključujući engleski, nemački, francuski, japanski, španski.

Ovo nije prvi put da ova klinika skreće pažnju na sebe. Prošle godine napravila je video gde je bilo prikazano 46 beba „kao proizvode koje kupci nisu preuzeli“. Zbog zatvaranja granica i epidemiološke situacije, budući roditelji nisu mogli da preuzmu bebe, pa je kompanija napravila video kako bi izvršila pritisak na vlasti da se odobri preuzimanje.

(24sedam.rs)

Danas objavljeno

Kako se Lejdi Gaga izvukla iz pakla droge?

Vanja A

Najkraći let na svijetu traje 53 sekunde, a avion prima samo osam putnika

Vanja A

Razmažena djeca slavnih: Na pelenama su nosili dijamante, a nisu ni znali

Vanja A

Ostavite komentar