I poznata pjevačica se testirala na korona virus - BIGportal.ba
Ex Yu

I poznata pjevačica se testirala na korona virus

Pjevačica Jasna Milenković Jami je, prema pisanju domaćih medija, posumnjala da ima korona virus, te je odmah otišla da se testira.

Jami je posumnjala da je zaražena korona virusom, pa je prije nekoliko dana otišla u zdravstvenu ustanovu kako bi se testirala, a test je srećom bio negativan, piše Alo. Kako se navodi, pjevačica je strahovala za svoje zdravlje jer je zbog prirode posla u posljednje vrijeme često putovala.– Strahovala je da se zarazila budući da je danima malaksala, da teško ustaje iz kreveta, kao i da kašlje i kija. Shvatila je koliko je ozbiljna situacija i već sljedećeg jutra pozvala je hitnu službu, objasnila da ima iste simptome kao i oboljeli od korona virusa i da želi da se testira – naveo je izvor ovog lista.

Otišla je, dodaje u jednu od navedenih institucija u kojima se pacijenti testiraju na korona virus. Izgledala je jako loše i bila je sigurna da će test pokazati da je pozitivna. Ipak, test je bio negativan, a ona je od sreće zaplakala nasred bolnice.

Iako je utvrđeno da nema korona virus, Jami poštuje sve mjere opreza kako bi zaštitila i sebe i druge i uopšte ne izlazi iz kuće.

– Iako je sve bilo okej i test je pokazao da nema virus, odlučila je da preduzme sve mjere kako bi se zaštitila. Otkazala je sve nastupe, ne javlja se na telefon i ne želi posjete ni porodice ni prijatelja. Kupila je velike količine alkohola i sredstava za dezinfekciju, na svakih nekoliko minuta pere ruke i potpuno je izolovana od svega. Hrana joj stiže putem kućne dostave kako ne bi morala da izlazi do prodavnice ili restorana – zaključio je izvor.

Danas objavljeno

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

ESTRADA PODRŽALA NOVE MJERE: Treba li da budemo zatočenici ovih što neće da prime VAKCINU?!

Zeljka

TANJU SAVIĆ PITALI O AFERI ONA PORUČILA: Ja sam ispunjena žena!

Zeljka

Ostavite komentar