I ove sedmice "Otvorena vrata" za vakcinisanje - BIGportal.ba
Banja Luka

I ove sedmice “Otvorena vrata” za vakcinisanje

Građani Banjaluke i ove sedmice moći će da se vakcinišu protiv virusa korona na punktu u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice Petrićevac.

Iz Doma zdravlja navode da će se danas i u petak, 12. novembra, na punktu za vakcinaciju u Petrićevcu, vršiti revakcinacija, a građani će telefonom biti obaviješteni o terminu.

Sutra i u srijedu, 10. novembra, građanima će u okviru “Otvorenih vrata” od 12.30 do 19.00 časova na punktu za vakcinaciju biti na raspolaganju prva doza Fajzer vakcine.

  • S obzirom na to da su sugrađani u proteklom periodu pokazali veliko interesovanje za vakcinaciju prvom dozom vakcine Fajzer, istu zainteresovanost očekujemo i prilikom “Otvorenih vrata” 9. i 10. novembra – navode iz Doma zdravlja.

Iz ove zdravstvene ustanove napominju da je prema planu vakcinacije za ove datume predviđeno po 270 prvih doza vakcine Fajzer.

U četvrtak, 11. novembra, organizuju se “Otvorena vrata” za prvu dozu Sinofarm vakcine u od 12.30 do 19.00 časova, a u subotu, 13. novembra, “Otvorena vrata” za prvu dozu Sputnik i Astra Zeneka od 9.30 do 15.00 časova.

Iz Doma zdravlja napominju da se vakcinacija protiv kovida 19 može obaviti i u ambulantama porodične medicine i to danas u ambulantama Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica i Lauš, a sutra u ambulantama Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo.

U srijedu, 10. novembra, vakcinisanje će biti organizovo u ambulantama porodične medicine Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo.

U četvrtak, 11. novembra, planiran je vakcinacija u ambulantama Kola, Agino Selo, Poliklinika, Goleši, a dan kasnije u ambulantama porodične medicine Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i u naselju Borik u Platonovoj ulici.

  • Molimo sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, a sve s ciljem što bržeg i efikasnijeg sprovođenja vakcinacije – naveli su iz banjalučkog Doma zdravlja.

Danas objavljeno

Praznici “kucaju na vrata”: Gospodska u Banjaluci poprima čaroban novogodišnji izgled

M.

Savremeni radar lovi brze vozače na području Banjaluke

M.

Zbog radova pojedini dijelovi Banjaluke i danas bez vode – provjerite da li ste “na spisku”

M.

Ostavite komentar