I lijepa i pametna: Manekenka za bikinije sa diplomom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

I lijepa i pametna: Manekenka za bikinije sa diplomom

Hejli Kalil (29) je američka manekenka koja je 2018. godine pozirala za “Sports Illustrated Swimsuit Issue” i sebi obezbedila svetsku slavu.

Ova lepotica iz Minesote je završila biomedicinu i psihologiju, a prema pisanjima “Sports Illustrated”, Hejli je objavila nagrađivana imunološka istraživanja i radila je sa brojnim naučnicima.

Takođe je osnivač organizacije “The Nerd Herd”, koji ima za cilj da osnaži žene da vole i prihvate svoje telo, a koje rade u domenu prirodnih i tehničkih nauka..

Kao model koji najčešće reklamira kupaće kostime i bikinije, suočila se i sa mnogim stereotipima u svojoj karijeri: “Očekuje se da ako imate karijeru usredsređenu na svoj izgled. Želela sam da pokažem mladim ženama da mogu da budu i lepe i inteligentne”, rekla je jednom prilikom.

Za svoju liniju i formu kaže: “Radila sam sa trenerom skoro svaki dan, ali nisam bila opterećenja kalorijama. Nikad nisam želela da trčim satima da bih izgubila kilograme. Fokusirala sam se na zdravu ishranu i navike”, rekla je za Foks.

Kada je pozovu da radi za SI, uvek se obraduje, te ne čudi što se za ovaj magazin slikala nekoliko puta: “Kada me pozovu, to je kao… šlag na tortu. Zaista je privilegija da učestvujem – putujem i često posećujem mesta koja nisam videla”.

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar