17. Aprila 2021.

I JANA KUPILA STAN OD 300.000 EVRA: 120 kvadrata, tri sobe i dvije terase

Big Portal

Izvor blizak Jani ispričao je da su ona i njen suprug Ivan Todorović već duže vreme planirali da baš u novoizgrađenom luksuznom naselju kupe veći stan, ali nikako nisu uspevali u tome jer je potražnja velika, piše “Kurir”.

Prvobitno su želeli da kupe najveći stan u zgradi koja je prva završena, ali ih je preduhitrila Viki Miljković, koja je pored njega pazarila i još dva manja, plativši ih ukupno milion evra.

Todorovićima je nedavno, priča sagovornik, Đani predložio da pogledaju stanove u lameli u kojoj će on živeti, što su oni i uradili. Nedelju dana posla razgovora s kolegom Jana i njen muž su otišli na sastanak s prodavcima, pogledali ponudu i dogovorili se.

Kako se dalje navodi, istog dana su potpisali ugovor, a već sledeće nedelje su isplatili 300.000 evra za svoj budući dom.

https://www.instagram.com/p/CNhsoXPDLYU/?utm_source=ig_embed

Cena stanova u toj zgradi je nešto niža od onih koje su prve izgrađene, ali to je neznatna razlika. Jana je kupila stan od 120 kvadrata, koji ima tri sobe i dve veće terase. Sada je na redu sređivanje novog životnog prostora jer pevačica i njen suprug planiraju da zidove oboje u druge tonove, a takođe žele i da preurede kuhinju i glavno kupatilo. Nameštaj će odabrati tek kada završni radovi budu gotovi i verovatno će im biti dostavljen iz inostranstva.

Jana za sada nije komentarisala ove navode.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare