26. Septembra 2019.

I Google Play najavio pretplatnički servis, nudi preko 350 igara za 2$

Big Portal

Ono što smo i očekivali da će biti Guglov naredni potez se sada ostvarilo – Google Play prodavnica je dobila pretplatnički servis.

“Ne uvodi se 5G mreža zbog ljudi i ljudske komunikacije, već zbog mašina”

Nazvan Google Play Pass, ovaj servis predstavlja odgovor na Apple Arcade koji je pre nekoliko dana počeo sa radom i donosi gomilu igara i ekskluziva korisnicima iOS uređaja, piše play.co.rs.

Google Play Pass za Android uređaje u ponudi ima preko 350 igara, ali i aplikacija, što je važno napomenuti, kao i de je odnos 2:1 za igre. Kao dodatnu pogodnost, nudi gejming bez reklama i bez mikrotransakcija, što znači da će i sav dodatni sadržaj koje igre i aplikacije poseduju biti takođe besplatan.

U naporima da se pokaže što primamljiviji korisnicima i u tome da je bolji od jabučastog suparnika, ovaj pretplatnički servis dolazi sa cenom od svega 2 dolara mesečno tokom prve godine pretplate, a još bolje je što imate priliku da tokom 10 dana potpuno besplatno uživate u sadržaju koji ovaj servis nudi.

Google Play Pass će uskoro početi sa radom i moramo priznati da jedva čekamo da vidimo kako će se pokazati u praksi, pošto je cena i ponuda igara izuzetno primamljiva.

Izvor:play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare