31. Maja 2022.

I dalje ljuta Beba Balašević odgovorila Frajlama: “Novosadski je i praviti se blesav”

Big Portal
https://www.instagram.com/p/BpcdLjZA-62/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6b3e11fe-8c2c-472f-bd7b-cc0dec5e4295

“Devojke trenutno nemaju nikakvu izjavu, ali imaće u toku dana ili sutra”, rekla je tada za B92.net PR grupe “Frajle” Jovanka Milivojević, pa dodala: “Pošto je bio vikend, svi smo rileks, nemamo pojma o čemu se radi. Danas je prvi radni dan i sačekale su nas izjave gospođice Balašević.”

“Ne znamo odakle joj sve te informacije”, rekla je na kraju Milivojević za naš portal.

Nevena Buča, jedna od osnivačica grupe “Frajle”, odgovorila je Jeleni Bebi Balašević, a ubrzo je na to reagovala ćerka Đorđa Balaševića.

“Draga Bebo, čitamo tvoje statuse te evo nekoliko informacija. Nikada nismo izjavile da naš YouTube kanal ima bilo kakve veze s tobom niti nas je ikad iko pozvao da komentaršemo tu temu. Nijedne novine, niti jedan portal, novinar, niti bilo ko osim tebe u ovim statusima”, započela je.

“Iskreno ne znamo ko je to uopše rekao i povezao naš YouTube s tobom (vama) i za to smo prvi put čule ovim putem pa evo i lepe prilike da pozovemo sve da ‘zaprate’ naš kanal. Mi smo veliki ljubitelji Đoletove muzike, lika i dela i to smo uvek pričale, javno i privatno. Takođe poštujemo tvoju porodicu, s vama smo uvek imale korektnu saradnju i to je takođe javno poznato. Zvale smo te i pisale ti (ostale bez odgovora), a evo sada i ovako… Imaš poziv od nas za kafu jer novosadski je ljubav, Frajle”, poručila je Nevena u ime benda.

Ubrzo je stigao i Bebin odgovor:

“Draga Nevena, odgovor ste dobile prošle godine od ljudi koje ste kontaktirale. Niste ga ispoštovale. Ja stvarno nisam bila raspoložena za razgovor u to vreme, sigurna sam da razumeš i zašto. Nešto mi je teško da poverujem da prvi put čujete da se nestanak vašeg kanala pripisao nama. Možda ne čitaš šta pišu fanovi i na vašoj stranici, i šta pišu novine već skoro godinu dana i u koji se kontekst stavlja moja porodica. Možda. Nismo vam nikad ništa branili. Iako neki autori i to rade, pa čak i napismeno, sa sve svojom izjavom i potpisom… Možda ste se sretale s tim. Ali ne od nas. Novosadski je mnogo toga lepog, ali nažalost novosadski je i malko praviti se blesav ponekad”, poručila je Beba.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare