Hyundai osvježio i30N - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Hyundai osvježio i30N

“Suvereni vladar krivina”, kako su ga nazvali iz Hyundaija.

Novi Hyundai i30N testiran je u Nirburgringu i pruža do 275KS sa visokim performansama i izvanrednim mogućnostima skretanja. Dizajniran je tako da ima malo “agresivniji” izgled i karoseriju sa niskim težištem koja oslikava kvalitete njegovih performansi.

Prednji branici agresivnog izgleda sa velikim otvorima za vazduh i kaskadnom maskom hladnjaka, zajedno sa ekskluzivnim točkovima od 19 inča na koje je utisnut N logo i kočnicama visokih performansi sa crvenim N čeljustima, jasno govore o tome.

Tu je i aerodinamični zadnji spojler sa trouglastim svetlima kočenja u kombinaciji sa zadnjim branikom i dve sportske izduvne cevi, a unutra vas čekaju sportska sedišta.

Automobil i dalje pokreće 2.0-litarski četverocilindrični turbobenzinac čija je snaga u osnovnoj verziji 250 KS, ali je u kombinaciji s Performance paketom sa 275 podignuta na 280 KS.

Očekivano, automatski menjač sa sobom donosi tri radna programa (N Grin Shift, N Power Shift i N Track Sense Shift), a tu je i “overboost” funkcija iza koje se krije 20 sekundi superbrze reakcije motora i menjača.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Volkswagen vraća Up nakon dve godine pauze?

Zeljka

Dacia proizvela 7.000.000-ti automobil

Zeljka

Najbolji i najgori automobili u 2021. po Klarksonu

Zeljka

Ostavite komentar