HyperX predstavio periferije sa Qi bežičnim punjenjem i Alloy Origins mehaničku tastaturu - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

HyperX predstavio periferije sa Qi bežičnim punjenjem i Alloy Origins mehaničku tastaturu

Qi bežično punjenje već nekoliko godina predstavlja standard, a posebno kada su u pitanju telefoni i dodaci za mobilne uređaje.

Sada Qi tehnologija postaje sve prisutnija i u svetu PC uređaja, a HyperX je spreman da predvodi ove promene uz pomoć novog seta bežičnih gejming periferija i postolja za punjenje. Tu je i HyperX Alloy Origins mehanička tastatura, koja je ažurirana novim “Aqua” mehaničkim svičevima.

HyperX Cloud Flight S slušalice, Pulsefire Dart miš i ChargePlay Base su uređaji koji koriste novi Qi tehnologiju bežičnog punjenja. ChargePlay Base je centralni deo sistema, a koristi više delova za punjenje tako da je moguće ouniti dva Qi uređaja istovremeno, na 10W po padu. Baza takođe ima i svoj sistem za praćenje statusa baterije.

Cloud Flight S slušalice nude do 30 sati rada baterije sa jednim punjenjem, a nude HyperX 7.1 virtual surround zvuk i ugrađeni game/chat audio mikser. Bežična konekcija ide preko 2.4GHz frekvencije. HyperX Pulsefire Dart je kompanijin prvi bežični gejming miš. Koristi Pixart 3389 senzor i ima tri DPI podešavanja (800 DPI, 1600 DPI i 3200 DPI). Omron svičevi se koriste za tastere a tu su i RGB osvetljenje i prilagođavanje preko HyperX NGENUITY softvera.

Na kraju, tu je i pomenuta HyperX Alloy Origins tastatura namenjena gejmerima. HyperX je razvio sopstvene mehaničke svičeve, uključujući i linearni crveni svič i taktilni “Aqua” svič. HyperX Red verzija će biti dostupna od oktobra, dok ćemo morati da sačekamo 2020, kako bismo videli Aqua svičeve u akciji.

Izvor: KitGuru

Danas objavljeno

Istraživanje odgovorilo: Ko bolje štiti podatke – Android ili iPhone?

D

Sljedeći nivo: Sprema se savitljivi iPhone

D

Ovu aplikaciju koriste milijarde, a nema ni osnovnu zaštitu korisnika

D

Ostavite komentar