21. Decembra 2021.

“Hurricane”: U najavi razlaz?!

Big Portal

Posljednji put se ova priča pojavila kada je Ksenija Knežević sa svog Instagram naloga obrisala sve fotografije sa koleginicama iz benda, a odmah nakon toga i sve objave sa svog naloga.MAGAZIN20.12.2021 | 22:47

Haos između "Uraganka": U najavi razlaz?!

Ipak, iako se grupa trudi da u javnosti prikaže da je sve u najboljem redu, kćerka pjevača Nenada Kneževića Kneza se na više mjesta tokom protekle nedjelje žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članicama uopšte nisu idealni kao što se to čini.

Glavni razlog da izađe iz benda su finansije. Naime, kada poslije nastupa honorar podijeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj navodno ostaje svega 300 evra, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pjevačice koja je član jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima. Ksenija je zbog cijele ove situacije očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utjehu pruža joj njen dečko Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Kneževićka ispoštovati i ostati do kraja ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Podsjetimo, kada je Ksenija obrisala sve zajedničke slike sa Instagrama sa Sanjom i Ivanom, iz njihove službe su objasnili da je sve u redu i da se Kneževićka na taj potez odlučila iz privatnih razloga.

– Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a mi ne dajemo izjave za ono što je u vezi s privatnim životom – rekli su tada za medije.

S druge strane, članica grupe Sanja Vučić je odnedavno u vezi sa jednim milionerom iz Španije, koji se trudi da na svaki način udovolji svojoj dragoj.

Koliko je zaljubljen u pjevačicu, pokazuje i činjenica da Španac ne žali novac, pa je dosad više puta slao i privatan avion po nju u Beograd, odakle je ona išla na nekoliko luksuznih destinacija širom svijeta, gdje su se sastajali daleko od očiju javnosti. Sanja se trudi da se za njenu novu romansu još ne sazna.

Podsjetimo, prije bogatog Španca, Sanja je bila u vezi s bivšim učesnikom “Zadruge” Nikolom Đorđevićem, koji se nedavno vjerio na Zlatiboru.

(Blic)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare