Hurricane se loše kotira na kladionicama! One tvrde da ulaze u TOP TRI - BIGportal.ba
Ex Yu

Hurricane se loše kotira na kladionicama! One tvrde da ulaze u TOP TRI

Devojke smatraju da će njihov plasman zavisiti isključivo od nastupa

Na zvaničnom portalu „Eurovision World” objavljene su kvote kladionica za učesnike Evrosonga, a naše predstavnice Hurricane sa pesmom „Loco, loco” nalaze se  na nezavidnom 31. mestu, od
ukupno 40 takmičara.

Favorit je Švajcarac albanskog porekla Đon Muharemaj. Međutim, na zvaničnom Jutjub kanalu takmičenja naše devojke imaju najviše pregleda – preko četiri miliona, a Muharemaj samo milion.

Međutim, devojke iz grupe Hurricane za štampano izdanje Objektiva kažu da ih prognoze ne zanimaju.

“Naše mišljenje na tu temu je da plasman na Evroviziji ne zavisi ni od pregleda, ni od kladionica, već od samog predstavljanja sa nastupom na dan takmičenja. Imamo utisak da tada publika najbolje sagleda da li im se pesma dopada ili ne. Ovo su sve samo prve reakcije i prvi utisci. S obzirom na reakcije stranaca i fanova, mi smo u top tri sigurno, tako da očekujemo dobar plasman. Potrudićemo se da to bude pravi uragan na sceni. Mi smo u martu već imale našu Evroviziju, kada smo morale da snimimo video sa kojim ćemo se takmičiti, u slučaju da se ne ode u
Roterdam”, rekle su „Uraganke”, a njihovo mišljenje o kvotama dele i Marko Kon i Bojana Stamenov, koji su se već takmičili na Pesmi Evrovizije.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NEMA PRAVILA

“Ja se sećam da je Marija Šerifović bila visoko na toj listi i eto, pobedila je, ali i ja sam bio vrlo visoko, a nisam tako prošao na kraju. Mislim da to nema neke prevelike veze. Sećam se da je jedna britanska kladionica bila najpreciznija. Bio sam iznenađen kada se Tamara Todevska nije tako dobro plasirala, a bila je veoma podržavana. Italijan Frančesko Galibani je 2017. bio je veliki favorit naroda, ali on nije pobedio, već je pobedio portugalski predstavnik, dok je Frančesko bio šesti. Inače, najnegativniji komentari dolaze upravo iz Srbije, jer smo mi očigledno takvi, volimo sami sebe da unižavamo. Stranci kojima se ne sviđa naša pesma neće je ni komentarisati, ćutaće. Navijam za Hurricane svim srcem i nadam se da će pobediti i učiniti da se Evrovizija vrati kući”, rekao nam je Marko Kon.

Foto: E-Stock Časlav Vuojicic

PUBLIKA ODLUČUJE

“U mom slučaju te prognoze nisu bile baš tačne. Publika tu odlučuje dosta, iako je svugde uključena i politika, ali ipak mislim da uvek pobedi pesma koja je drugačija od ostalih. Ljudi koji drže te kladionice imaju algoritme po kojima računaju to, ali mislim da ne mora uvek da znači da će pogoditi. Čini mi se da je uvek ona pesma koja je od starta bila prva na toj listi kasnije dobro prošla u takmičenju, ali dobro su prolazile i one koje su bile na 30. mestu. Milion puta su pokušavali da mi objasne sve to, ali mene nisu previše interesovale te brojke, jer sam ja pevačica. Tek kada krenu prve probe, moći će preciznije da se odredi ko je favorit”, izjavila je Bojana Stamenov za Objektiv.

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar