Hurricane prihod sa YouTubea doniraju fondaciji Đokovića - BIGportal.ba
Ex Yu

Hurricane prihod sa YouTubea doniraju fondaciji Đokovića

Grupa Hurricane poslala je zvanično saopštenje u kojem navode da su sa svojim timom donijele odluku da sav prihod od jedne objavljene i druge pjesme koja tek treba da izađe, doniraju fondaciji Novaka Đokovića.

“Nakon novonastale situacije sa virusom kovid-19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema grupa ‘Hurricane’ odlučila je da sav svoj deo prihoda koji će da ostvari pesma ‘Tuturutu’ na platformi YouTube i putem digitalne distribucije donira Fondaciji Novak Đoković”, poručuju djevojke.

“Sigurni smo da će ovim potezom pomoć grupe ‘Hurricane’ otići u prave ruke. Takođe, cjelokupan prihod, sa istih platformi, od novog singla ‘Foliro’, koji će se pojaviti uskoro, biće uplaćen na račun Fondacije. Po trenutnoj proceni ova donacija će iznositi oko 4 miliona dinara. Članice grupe ‘Hurricane Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor. Naš najbolji sportista je pravi prezenter Srbije u svetu kakav bi i devojke jednoga dana želele da budu”,  navodi se u saopštenju grupe.

Podsjetimo, Novak Đoković nedavno je, kako smo ekskluzivno objavili, Novom Pazaru donirao 5 miliona dinara.

Danas objavljeno

POTRESNA ISPOVJEST MILENE RADULOVIĆ: Imala sam 17 godina, a on 61! Aleksić imao šemu zlostavljanja u blizini gomile djece!

D

SEKA ALEKSIĆ JE ZA NJIM LUDJELA Znamo ga kao Marka iz ”Mi nismo anđeli”, a evo kako on izgleda sada

D

OVAJ DASA JE UNUK ČUVENOG GIDRE Žene otkidaju na njega, a on zna sve djedove TAJNE

D

Ostavite komentar