Humanitarni bazar za Olivera i Draganu danas u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Humanitarni bazar za Olivera i Draganu danas u Banjaluci

U banjalučkom Parku Petar Kočić danas će biti organizovan humanitarni bazar za prikupljanje sredstava za liječenje jednogodišnjeg Olivera Pal Gajodija iz Srbije koji boluje od spinalne mišićne atrofije i Dragane Maričić iz Banjaluke koja boluje od cerebralne paralize.

Za liječenje Olivera potrebno je 2,4 miliona dolara, a za Draganu 10.500 evra.

Veliki novogodišnji humanitarni bazar biće održan od 10.00 do 18.00 časova, a biće organizovana tombola sa 700 vrijednih vaučera i poklona /putovanje, pregledi, kozmetičke usluge i ostalo/.

“Na bazaru će moći da se kupe kolači, peciva, igračke, knjige, nakit, različite rukotvorine i mnogo ostalih stvari. Odlučili smo i ovaj put da cijene nećemo formirati, već će građani moći za svaku stvar donirati koliko žele”, rekla je jedan od organizatora bazara Nikolina Grbić Pavlović.

Tokom bazara biće prisutan i Djed Mraz, a organizatori su obezbijedili i paketiće koji će moći da se kupe po simboličnim cijenama.

Organizatori zahvaljuju mnogobrojnim donatorima, te podsjećaju građane da je tokom decembra za Olivera aktivan i “M:tel” broj 1414.

Danas objavljeno

Počela “Banjalučka zima”

M.

Planirana isključenja el.enegije za 03.12.2021.godine

Vanja A

Gradska uprava Banjaluka slavi 90. rođendan

M.

Ostavite komentar