Hulk Hogan zbog komentara o vakcinama na tapetu u emisiji Džimija Felona - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Hulk Hogan zbog komentara o vakcinama na tapetu u emisiji Džimija Felona

Bivši profesionalni rvač i televizijsko lice Hulk Hogan postao je glavna tema na društvenim mrežama ranije ove nedelje zbog objavljivanja teorije zavere protiv vakcinacije na Fejsbuku, a ona je postala deo monologa Džimija Felona u najnovijoj epizodi “The Tonight Show”.

Hogan je napisao komentar u kome nagoveštava da su komičar Bob Saget, koji je tragično preminuo tokom vikenda, Beti Vajt, koja je preminula 31. decembra samo nekoliko nedelja pre svog 100. rođendana, i Sidni Poatje, koji je preminuo u 94. oj godini, 6. januara, svi su umrli jer su primili vakcinu protiv kovida 19.

“100%. Beti (Vajt) i Sidni su takođe vakinisani. Padaju kao muve, ali to nikada neće reći”. Nakon toga je promenio taj komentar.

Vezano za objavu, Felon je rekao: “Hulk Hogan je pod velikom kritikom nakon što je sugerisao da je vakcina protiv kovida kriva za neke od nedavnih smrti naših najvećih poznatih ličnosti. Kao rezultat toga, Hulk Hogan je proglašen za šampiona u teškoj kategoriji na Fejsbuku. Sada se smejete, ali ako Tramp bude ponovo izabran, on je novi dr Fauči.”

Ovo nije prvi put da Hogan daje komentare u vezi sa vakcinama. On je još u aprilu 2020. godine, baš kada je počela pandemija koronavirusa, nagovestio da vakcine možda neće biti potrebne.

“Za tri kratka meseca, baš kao što je uradio sa pošastima u Egiptu, Bog je oduzeo sve što obožavamo”, napisao je on na Instagramu, i nastavio:

“Bog je rekao, ‘obožavate sportiste, zatvoriću stadione. Obožavate muzičare, zatvoriću građanske centre. Obožavate glumce, zatvoriću pozorišta. Obožavate novac, ugasiću privredu i urušiti berzu. Nećeš da ideš u crkvu i da mi se klanjaš, napraviću da ne možeš u crkvu. Ako će se ljudi koji se zovu mojim imenom poniziti i moliti se i tražiti lice moje i okrenuti se od zlih puteva njihovih, tada ću čuti s neba i oprostiću im grehe i isceliću zemlju njihovu’. Možda nam ne treba vakcina, možda treba da iskoristimo ovo vreme izolacije, da oživimo i da se fokusiramo na JEDINU stvar na svetu koja je zaista važna. Isuse”.

Danas objavljeno

Isprobajte algoritam RUBIKOVE KOCKE: Tajna je u 4 pokreta i 9 krugova

Zeljka

Princeza Šarlin prvi put progovorila o svom zdravlju: “Dugo, teško i tako bolno”

Zeljka

Kejt Mos brani bivšeg dečka: “Nikada me nije gurnuo ili udario”

Zeljka

Ostavite komentar