Huawei predstavio Watch 3, tablet MatePad Pro i slušalice Freebuds 4, koje pokreće HarmonyOS - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei predstavio Watch 3, tablet MatePad Pro i slušalice Freebuds 4, koje pokreće HarmonyOS

Na današnjem online događaju, Huawei je predstavio niz uređaja koje pokreće HarmonyOS 2, uključujući HUAWEI WATCH 3 seriju i HUAWEI MatePad Pro.

Najnoviji vodeći Huawei pametni sat Huawei Watch 3 Series sadrži zakrivljeni stakleni ekran i kućište od nerđajućeg čelika. Jedna od istaknutih karakteristika mu je upućivanje i primanje telefonskih poziva i slušanje muzike deljenjem istog telefonskog broja i tarifnog paketa sa pametnim telefonom.

Kao prvi pametni sat koji radi na HarmonyOS, Huawei Watch 3 se integriše sa Huawei pametnim telefonima i služi kao multifunkcionalni asistent tokom putovanja. Na primer, tokom vožnje sa aerodroma, ukoliko koristite javni prevoz, sat i telefon će vas podsetiti kada se približite krajnjem odredištu. Ovaj uređaj se može posmatrati i kao menadžer za fitnes i zdravlje, podržavajući i do 100 režima vežbanja. Opremljena novim visoko preciznim temperaturnim senzorom, sat prvi put podržava merenje telesne temperature. Takođe, podržava merenje glukoze u krvi, detektuje pad i SOS funkcije, a možete ga koristiti za praćenje drugih zdravstvenih parametara u realnom vremenu.

Huawei Watch 3 seriju karakteriše dugo trajanje baterije. Na Huawei Watch Pro satu kapacitet baterije je 5 dana u pametnom režimu (eng. Smart mode) i 21 dan u režimu izuzetno dugog trajanja baterije (eng. Ultra-long battery life mode), dok Huawei Watch 3 ima izdržljivost baterije od 3 dana u pametnom režimu i 14 dana u režimu izuzetno dugog trajanja baterije.

Huawei MatePad Pro kao uređaj za svakodnevnu produktivnost

Novi HUAWEI MatePad Pro karakteriše OLED FullView ekran od 12,6 inča, koji ima najveći odnos ekrana i tela među tabletima trenutno dostupnim na tržištu, a koji iznosi 90%. Podržan mogućnostima HarmonyOS u pogledu upravljanja podacima i automatizacije zadataka Huwaei MatePad Pro podržava i Multi-screen Collaboration opciju povezivanja tableta i računara. U Mirror ili Extend modovima, tablet može postati tabla za crtanje ili ekran. On takođe podržava i prevlačenje datoteka na više uređaja, pružajući tako efikasnije iskustvo saradnje ekrana.

Na događaju kompanija Huawei je predstavila i FreeBuds 4, narednu generaciju bežičnih Bluetooth slušalica sa funkcijom poluotvorenog aktivnog smanjenja šuma, kao i dva premijum monitora – MateView i MateView GT.

Danas objavljeno

Samsung predstavio ekran koji se sa 13 odmotava na 17 inča

Vanja A

Istraživači napravili podvodnu bežičnu kameru koja radi bez baterija

Vanja A

Samsung Galaxy S23 Ultra bi mogao da izgleda ovako

Vanja A

Ostavite komentar