10. Juna 2022.

Huawei predstavio FreeBuds 5i bežične bubice sa unapređenim sistemom za poništavanje buke

Big Portal

Kao i prošlog puta, ANC ima tri režima rada – aktiviran, isključen, i “Awareness” mod koji je drugi naziv za transparentni mod. Unapređenja novog modela se ogledaju u znatno širem dijapazonu koje ANC na ovim slušalicama može da redukuje. U poređenju sa prethodnim modelom koji je mogao da umanji buku za 22 dB, FreeBuds 5i buku umanjuju za 42 dB, što je velika razlika. Štaviše, ovaj rezultat je za nekoliko decibela bolji od onog koji pruža trenutna generacija FreeBuds Pro bežičnih bubica.

FreeBuds5ispec.jpg

Za zvuk na ovim slušalicama zaduženi su dinamički drajveri 10 mm koji se automatski štimuju kako bi se prilagodili obliku vaše ušne školjke i pružili vam što bolje audio iskustvo. Ove bubice imaju podršku za LDAC kodek, a poseduju i Hi-Res Audio Wireless sertifikat.

Bubice se povezuju sa vašim uređajima uz pomoć Bluetooth 5,2 “multipoint” konektivnosti. Aplikacija koju možete instalirati za fina podešavanja omogućava olakšano menjanje izvora sa kog puštate zvuk, bilo da je to na telefonu, tabletu, televizoru, ili laptopu. Pored toga, one poseduju i gejming mod koji smanjuje latenciju na 95 ms.

I pored smanjenih dimenzija kućišta novog modela, trajanje baterije je poboljšano, pa sada jedno punjenje kućišta omogućava do 28 sati autonomije bez ANC, što je šest sati više od prošlogodišnjeg modela i 18,5 sati sa aktivnom redukcijom buke.

FreeBuds5icase.jpg

Na jednom punjenju, same bubice pružaju do 7,5 sati reprodukcije audio sadržaja (6 sa aktivnom redukcijom buke). Punjenje od nula do 100 posto za slušalice traje sat vremena, dok je 15 minuta punjenja dovoljno za 4 sata slušanja muzike. Slušalice su dostupne za pre-order u Kini po ceni od 85 evra, a u prodaji bi trebale da se nađu 18. juna.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare