Huawei P50 Pro ima najbolju ocjenu za kamere na DxOmark testu - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei P50 Pro ima najbolju ocjenu za kamere na DxOmark testu

DxOmark je objavio svoj test kamera najnovijeg Huawei P50 Pro telefona.

Bez velikog iznenađenja, premijum telefon kineske kompanije je zabeležio kombinovani rezultat od 144 poena, što ga smešta na prvo mesto u ukupnom rangiranju kada su u pitanju kamere za telefone.

Prednja kamera od 13MP je takođe zabeležila impresivan rezultat tokom testiranja i nalazi se na prvom mestu sa kombinovanim rezultatom od 106 poena.

DxOmark potencira da glavni senzor od 50MP i 40MP monohromni modul na P50 Pro telefonu nude najbolje iskustvo u svojim klasama. Senzori pružaju precizne boje, širok dinamički raspon i renderovane sa finim detaljima. Zumirani snimci pomoću 64MP periskop kamere su takođe impresivni, sa vodećim očuvanjem detalja, niskim šumom i širokim dinamičkim rasponom.

huawei2_271.jpgFotografije kreirane u noćnim uslovima su još jedna jaka strana Huawei P50 Pro telefona, a nude odličnu ekspoziciju, brz autofokus i očuvanje tona kože. Kada je u pitanju snimanje videa, DxOmark ističe dobru ekspoziciju i dinamički raspon, zajedno sa stabilnim performansama autofokusa.

Što se tiče selfi fotografija, snimci su zabeležili niske nivoe šuma, zadržavaju visoke nivoe detalja kako u zatvorenom prostora tako i na dnevnom svetlu i nude efektivnu stabilizaciju videa.

Kompletan DxOmark test kamera Huawei P50 Pro telefona možete pogledati u linku izvora.

Izvor: DxOmark

Danas objavljeno

Microsoftov novi miš je kreiran od reciklirane plastike iz okeana

Vanja A

YouTube testira preuzimanje videa na računarima

Vanja A

Samsung Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition je dostupan u prodaji

Vanja A

Ostavite komentar