Huawei P50 Pro i P50 Pocket u Europi od 25. januara - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei P50 Pro i P50 Pocket u Europi od 25. januara

Na nalozima na društvenim mrežama Huawei Bulgaria pominje se samo Huawei P50 Pro, ali lokalni portal Nixanbal potvrđuje da će se sklopivi telefon takođe pojaviti.

Oba uređaja rade na Snapdragon 888 čipsetu, ali zbog toga što je Huawei deo crne liste u Sjedinjenim Državama, proizvođaču nije dozvoljeno da koristi bilo šta u vezi sa 5G, tako da su ovi flegship uređaji ograničeni na LTE podršku.

Uprkos ovim ograničenjima i očiglednom nedostatku Google usluga, P50 Pro i P50 Pocket su prilično impresivni uređaji. Klasični flagship model ima moćnu postavku sa četiri kamere, ogroman OLED i 66W brzo punjenje, dok model na preklop ima Snapdragon 888 SoC sa podrškom za 4G mrežu. Telefon ima do 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije. Ima bateriju od 4000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 40W.

Huawei P50 Pocket ra mắt với màn hình gập không khe hở, giá 32.3 triệu

Sklopivi telefon ima još trostruku kameru na zadnjoj strani sa senzorom primarne kamere od 40 MP i ultraširokim senzorom od 13 MP. Takođe ima senzor ultra spektra od 32 MP. Uređaj u sklopljenom stanju meri 15,2 mm debljine i teži 190 grama. U rasklopljenom stanju, telefon ima 7,2 mm.

Cene će biti objavljene kasnije ovog meseca, a kada budu otkrivene u Bugarskoj, primenjivaće se na ostatak EU.

Benchmark.rs

Danas objavljeno

Xiaomi globalno predstavlja MIUI 13 na svojim uređajima, poboljšavajući korisničko iskustvo

Vanja A

Apple će opet kopirati Android, ali tek za iPhone 15 seriju?

Vanja A

Android malver BRATA sada može da vam obriše sve sa pametnog telefona nakon krađe vaših podataka

Vanja A

Ostavite komentar