Huawei P40 Pro na fotografiji uživo - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei P40 Pro na fotografiji uživo

Huawei se sprema da početkom marta predstavi tri nova premijum telefona, a u pitanju su Huawei P40, P40 Pro i P40 Premium Edition, a očekuje se i P40 Lite. Veruje se da će telefoni imati isti Kirin 990 5G procesor koji ima i Mate 30 serija.

Rendere, koji deluju kao da su zvanični, za Huawei P40 i P40 Pro smo videli ranije, a sada se pojavila fotografija uživo Huawei P40 Pro modela i otkriva dizajn prednje strane telefona.

Prema onome što fotografija pokazuje, Huawei P40 Pro ima displej sa dvostrukim punch-hole otvorom, što znači da postoje dve selfi kamere. Procurela fotografija sugeriše i telefon ima zakrivljeni ili “waterfall” displej, a takođe okviri su veoma tanki s gornje i donje strane.

Kada su u pitanju specifikacije za Huawei P40 Pro, očekuje se da će Premium Edition imati 10x zoom, Pro model će imati 2x zoom i standardni model će koristiti 3x zumiranje. Mogao bi postojati Leica brendirani sistem sa četiri kamere na poleđini. Ostatak karakteristika uključuje 5G podršku, 12GB RAM-a, 512GB skladišnog prostora i EMUI 10 bez Google aplikacija.

Izvor: Indiashopps

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar