Huawei P30 serija prodata u 10 miliona primjeraka za 85 dana - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei P30 serija prodata u 10 miliona primjeraka za 85 dana

Huawei P30 serija telefona je dostigla prodaju od 10 miliona primeraka za 85 dana, što je za dva mjeseca brže nego što je to uspjelo P20 seriji.

Huawei P30 serija telefona je dostigla prodaju od 10 miliona primeraka za 85 dana, što je za dva mjeseca brže nego što je to uspjelo P20 seriji. Takođe, ovo je novi prodajni rekord kompanije Huawei tokom tromesečnog perioda.

Do kraja maja Huawei je isporučio ukupno 100 miliona uređaja. Kompanija je do ovog broja stigla brže nego prošle godine. Kompanija je takođe isporučila 100 miliona SuperCharge proizvoda – ovo uključuje telefone, power bank uređaje i punjače koji podržavaju kompanijinu tehnologiju brzog punjenja.

Kada je u pitanju Huawei P30 Pro, premijum telefon je dobio nagradu “Best Smartphone” od strane European Hardware Awards organizacije.

Rekordnu prodaju je zabeležio i Huawei Watch GT. Pametni sat je objavljen u oktobru prošle godine i prodat je u preko dva miliona primeraka, što ga čini najpopularnijim Huawei pametnim satom.

Huawei je ukupno isporučiuo pet miliona nosivih uređaja tokom prva tri meseca ove godine, što predstavlja rast od 282% na godišnjem nivou. Huawei je sada treći proizvođač pametnih satova na svetu.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Problemi za Starlink u SAD i Kanadi, brzine ozbiljno opale

Vanja A

Windows 11 2022 ažuriranje prouzrokuje probleme u igrama

V.R.

Infinix lansira svoj prvi premium Android TV sa 55-inčnim QLED ekranom

V.R.

Ostavite komentar