Huawei P Smart 2020, Nova 6 i MatePad Pro na novim renderima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei P Smart 2020, Nova 6 i MatePad Pro na novim renderima

Pojavili su se novi renderi Huawei P Smart 2020, Nova 6 i MatePad Pro uređaja, o kojima su se informacije pojavljivale tokom posljednjih mjesec dana.

Huawei P Smart 2020 se prošlog meseca pojavio na TENAA sertifikaciji. Listing je otkrio telefon u crnoj i zelenoj boji, a novi renderi pokazuju i Aquaman varijantu.

Huawei Nova 6 renderi otkrivaju dve kamere s prednje strane, smeštene u punch hole otvor, četiri kamere na poleđini. Telefon će biti dostupan u plavoj, crnoj i ljubičastoj verziji. Zaključani ekran na renderima pominje 5. decembar, što bi mogao biti datum kada će telefon biti ozvaničen.

Huawei MatePad Pro (za koji se prvobitno verovalo da je MediaPad M7) se takođe pojavio na fotografijama prošlog meseca, otkrivajući dizajn tableta. Tada je potvrđeno da će postojati crna i bela verzija uređaja, dok novi renderi otkrivaju i zelenu i narandžastu varijantu. Kada su u pitanju specifikacije, nema novih detalja, a znamo da MatePad Pro ima USB-C port, senzor otiska prsta u ekranu, stylus i podršku za magnetnu tastaturu.

Izvor: AndroidHeadlines

Danas objavljeno

Lakše pokretanje Windows aplikacija na Linux-u

V.R.

SpaceX: Naftne bušotine kao plutajuće svemirske luke

V.R.

I Apple iznenađen: Slaba potražnja za najjeftinijim telefonom, korisnici traže skuplje modele

V.R.

Ostavite komentar